Câmpina participă în premieră cu stand propriu la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința din luna ianuarie a Consiliului Local Câmpina, consilierul Monica Clinciu a propus Executivului să aibă în vedere ca municipiul Câmpina să participe la Târgul Național de Turism, cel mai important eveniment de profil din țara noastră și care va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Romexpo, în București.

"Dacă tot vrem să creștem din punct de vedere turistic, ar trebui să ne și promovăm obiectivele pe care le avem, să mergem noi în întâmpinarea celor interesați, nu să așteptăm să vină singuri", a afirmat atunci Monica Clinciu. Nu a existat nicio reacție din partea reprezentanților Primăriei și subiectul părea închis. Dar iată că, pe măsură ce se apropie data deschiderii Târgului Național de Turism, iar organizatorii pun la dispoziție tot mai multe informații cu privire la participanți, aflăm că municipiul Câmpina va avea stand propriu la Romexpo, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (al cărui membru este și localitatea noastră). La standul Câmpinei va fi prezentă Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică, iar la dispoziția celor interesați vor fi puse albume, pliante și alte materiale promoționale despre Câmpina și obiectivele sale turistice, dar și despre localitățile din jur.
Din zona noastră, la Târgul de Turism al României va participa, pentru al doilea an consecutiv, cu stand propriu, Clinica SanConfind Poiana Câmpina, care promovează turismul medical.

4926 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

380 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

155 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

168 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.