CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Răspunsul incredibil al Primăriei Câmpina privind microbuzul destinat sportivilor de la CSȘ 'Constantin Istrati'

- Actualitate -

Răspunsul incredibil al Primăriei Câmpina privind microbuzul destinat sportivilor de la CSȘ 'Constantin Istrati'

Am scris la începutul acestei luni despre microbuzul dat de Guvern Câmpinei special pentru a fi folosit de sportivii CSȘ 'Constantin Istrati' pentru deplasările la diverse competiții din țară și străinătate. Un microbuz primit în iunie 2015 și pe care sportivii nu l-au văzut niciodată. Ei bine, la sfârșitul săptămânii trecute, am primit și explicațiile Primăriei Câmpina în legătură cu acest microbuz. Sunt incredibile.

Am atașat documentul trimis de Primărie și vă invităm să-l citiți. Chiar merită. O să aflați că Primăria Câmpina a avut nevoie de un an pentru a școlariza un manager de transport și doi șoferi pentru acest microbuz, precum și pentru a obține licența de transport. Abia în mai 2016 s-au rezolvat problemele legate de atestări de persoane și documente speciale, cel puțin asta reiese din adresa care ne-a fost transmisă de Primărie. O adresă la finalul căreia ni se dă lovitura de grație - microbuzul nu a fost dat sportivilor de la CSȘ 'Constantin Istrati' pentru că nu a fost solicitat.

Să vă reamintim și să le reamintim mai ales celor din Primăria Câmpina care vin cu aceste explicații ridicole că microbuzul Ford Tranzit cu 16+1 locuri face parte din cele 65 de microbuze cumpărate de Guvern la inițiativa fostului ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, având ca destinație cluburile sportive școlare. Microbuzele au fost date primăriilor, dar nu pentru a le folosi cum vor ele, ci pentru a sprijini cluburile sportive școlare. Există un act normativ - OUG 17/2014 în baza căruia s-au achiziționat aceste autovehicule și care prevede foarte clar: 'microbuzele vor fi utilizate exclusiv în scopul deplasărilor sportivilor şi colectivelor tehnice aferente din cadrul unităţilor aflate în coordonarea/subordonarea Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi al Ministerului Educaţiei Naţionale la competiţiile sportive interne si internaţionale, precum şi pentru deplasarea sportivilor şi colectivelor tehnice aferente, din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar care au în structură şi secţii de club sportiv şcolar, la competiţiile sportive interne şi internaţionale'.
Potrivit aceluiaşi act normativ, toate costurile legate de utilizarea acestor microbuze – întreţinere, combustibil necesar funcţionării, plata personalului care va asigura conducerea microbuzelor etc. – vor fi suportate din bugetelor proprii ale unităţilor administrativ – teritoriale, beneficiare ale microbuzelor repartizate, precum şi din bugetele Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Educaţiei Naţionale.
Nu credem că se poate mai clar de atât! Cert este că acest microbuz a fost folosit de Primăria Câmpina în alte scopuri și nu a ajuns niciodată la sportivii singurului club școlar din municipiu. Sportivii și antrenorii lor merg la competițiile din țară cu mașinile personale sau cu trenul. Și tot ei sunt vinovați că nu au cerut în scris Primăriei să le dea acest microbuz care, de fapt, le era destinat exclusiv?! Vom încerca să aflăm și punctul de vedere al Guvernului în legătură cu această situație, unică în țară, din informațiile noastre. La competițiile din 2016, la care au participat sportivii câmpineni, colegii lor din alte localități/județe au venit cu microbuzele date de Guvern.

Citiți și Microbuzul dat de Guvern singurului club sportiv școlar din Câmpina stă de un an la Primărie


16 Aug 2016 20:06 7885 vizualizari


Comentarii


  • 19.08.2016 10:27 radu ilie Strategia e ffff simpla ,sunt multe motive de enervare in urma guvernarii acestui Primar dar sa nu uitam ,putem sa ne relaxam in PARCURILE DE JOACA .
  • 18.08.2016 18:15 cvm Initial am crezut ca 'fii'-ul este o greseala de tehnoredactare. Am constatat ca este o noua regula gramaticala, necunoscuta noua, 'ne-bugetarilor'-ca sa zic asa, aplicata de d-na(d-soara) Danescu. Trist este ca nu-i singura greseala. In plus, imi pare rau ca nici macar superiorii dansei nu au remarcat aceste greseli flagrante si au semnat ca primaru'...
  • 16.08.2016 23:27 Maria Sigur primarul nu vede nu aude .Ar mai fi muuuuulte alte nereguli asemanatoare celei din articol! De examplu cum se poate asfalta o strada laturalnica numai pentru faptul ca primarul si a construit o casa acolo care de fapt nu este strada este o fundatura s au ,,era,,. In cartierul Voila unde de ani buni platim impozite enorme si nu vem canalizare, etc.
  • 16.08.2016 22:05 Pavel Nicolae Dl. Tiseanu! În adresa dvs. de ce ezitați sa prezentați baza legala a repartizării microbuzului? Cum puteam sa știm, noi cei de la CSS C- tin Istrati, când ați terminat toate demersurile pentru punerea în mișcare a microbuzului cu pricina? Nu vi se pare ca era de datoria dvs. sa ne informați, când putem sa beneficiem de microbuz, având în vedere ca v-a trebuit un an ca sa rezolvați aceasta problema? Credeam ca aveti curajul răspunderii și demnitatea politica sa amintiți cetățenilor Municipiului Câmpina ca în baza OUG nr. 17 microbuzul a ajuns la Campina pentru și numai pentru ca aici exista CSS CI Câmpina. Sunt foarte dezamăgit de răspunsul politicianist pe care l-ați dat, ca de altfel de toată activitatea dumneavoastră privind sportul școlar de performanta, domeniu care va depășește și pe care nu l-ați adus în atenția campinenilor doar atunci când ați avut interese personale, pentru care nu ați avut nici un merit.
2068 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
545 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1927 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1747 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV