CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, vine cu noi precizări privind conflictul de la bazinul de înot

- Actualitate -

Președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, vine cu noi precizări privind conflictul de la bazinul de înot

În urma articolului ”Conflictul de la bazinul didactic din Câmpina a ajuns, în sfârșit, pe masa Consiliului Local. Dar s-a discutat doar de efecte, nimic despre cauză”, publicat de CâmpinaTV.ro duminică, 7 martie 2021, am primit la redacție un punct de vedere al președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, pe care îl redăm integral.

”În calitate de reprezentant al CS Câmpina, ţin să precizez următoarele: conflicte la bazinul de înot au fost încă de la deschiderea acestuia şi nu de la preluarea administrării de către CSC. Clubul Sportiv a ajuns subiect principal în dezbaterea sau cum spuneţi dumneavoastră în conflictul de la bazinul de înot, odată cu instalarea pandemiei de SARS-COV-2, mai precis în luna martie 2020, când toate activităţile au fost sistate. Pretextul principal pe care l-au invocat atacând conducerea CSC, Consiliul Local, dar şi Comitetul Director al CSC, a fost faptul că nu dorim să deschidem bazinul de înot şi că nu se fac demersuri în acest sens. Vă aduc la cunoştinţă că aceste demersuri s-au făcut, au fost numeroase discuţii şi şedinţe atât în cadrul Comitetului Director al CSC, precum şi în Departamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, chiar şi cu membrii Consiliului Local. În urmă acestora, s-a luat decizia de a se relua activitatea la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie, ţinând cont de condiţiile impuse de Ordinul Comun al MTS şi MS, dar şi răspunsul DSP Prahova.
Personal, nu sunt o persoană conflictuală, iar cu domnul Cojocaru nu am decât o relaţie strict profesionala. În ziua incidentului nu am făcut decât să-i atrag atenţia că de la 10-15 minute înainte de programare, ai ajuns la o oră, lucru care a dus la o dezlănţuire de fapte neadecvate situaţiei, printre care şi la ameninţări cu bătaia. Precizez că eram pe marginea bazinului, copiii înotau, salvamarul prezent a rămas uimit şi el de reacţie, iar eu în prima fază am crezut că este o glumă.
Nu am dat ordin nimănui, nu am dat pe nimeni afară, nu am jignit pe nimeni, nu sunt în postura de a pune piedici, pur şi simplu doresc respectarea programului, regulamentului, aşa cum eu şi toţi ceilalţi o fac, un lucru normal şi civilizat de altfel. De asemenea pregătirea fizică pe uscat poate fi făcută pe pistă de alergare care este gratuită şi în apropierea bazinului, aşa cum toţi sportivii celorlalte secţii o fac. Toţi avem drepturi, dar în primul rând și obligaţii”.

Orice comentariu ar fi de prisos și nu ar face decât să ducă la o nouă escaladare a disputei. În general, când se ajunge la astfel de conflicte, toate părțile implicate au partea lor de vină și credem că nici ceea ce se întâmplă la bazinul de la Câmpina nu face excepție.


09 Mar 2021 19:31 4338 vizualizari


Comentarii


2107 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
546 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1929 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1751 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV