Președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, vine cu noi precizări privind conflictul de la bazinul de înot

Actualitate (Categoria articolului)

În urma articolului ”Conflictul de la bazinul didactic din Câmpina a ajuns, în sfârșit, pe masa Consiliului Local. Dar s-a discutat doar de efecte, nimic despre cauză”, publicat de CâmpinaTV.ro duminică, 7 martie 2021, am primit la redacție un punct de vedere al președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, pe care îl redăm integral.

”În calitate de reprezentant al CS Câmpina, ţin să precizez următoarele: conflicte la bazinul de înot au fost încă de la deschiderea acestuia şi nu de la preluarea administrării de către CSC. Clubul Sportiv a ajuns subiect principal în dezbaterea sau cum spuneţi dumneavoastră în conflictul de la bazinul de înot, odată cu instalarea pandemiei de SARS-COV-2, mai precis în luna martie 2020, când toate activităţile au fost sistate. Pretextul principal pe care l-au invocat atacând conducerea CSC, Consiliul Local, dar şi Comitetul Director al CSC, a fost faptul că nu dorim să deschidem bazinul de înot şi că nu se fac demersuri în acest sens. Vă aduc la cunoştinţă că aceste demersuri s-au făcut, au fost numeroase discuţii şi şedinţe atât în cadrul Comitetului Director al CSC, precum şi în Departamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, chiar şi cu membrii Consiliului Local. În urmă acestora, s-a luat decizia de a se relua activitatea la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie, ţinând cont de condiţiile impuse de Ordinul Comun al MTS şi MS, dar şi răspunsul DSP Prahova.
Personal, nu sunt o persoană conflictuală, iar cu domnul Cojocaru nu am decât o relaţie strict profesionala. În ziua incidentului nu am făcut decât să-i atrag atenţia că de la 10-15 minute înainte de programare, ai ajuns la o oră, lucru care a dus la o dezlănţuire de fapte neadecvate situaţiei, printre care şi la ameninţări cu bătaia. Precizez că eram pe marginea bazinului, copiii înotau, salvamarul prezent a rămas uimit şi el de reacţie, iar eu în prima fază am crezut că este o glumă.
Nu am dat ordin nimănui, nu am dat pe nimeni afară, nu am jignit pe nimeni, nu sunt în postura de a pune piedici, pur şi simplu doresc respectarea programului, regulamentului, aşa cum eu şi toţi ceilalţi o fac, un lucru normal şi civilizat de altfel. De asemenea pregătirea fizică pe uscat poate fi făcută pe pistă de alergare care este gratuită şi în apropierea bazinului, aşa cum toţi sportivii celorlalte secţii o fac. Toţi avem drepturi, dar în primul rând și obligaţii”.

Orice comentariu ar fi de prisos și nu ar face decât să ducă la o nouă escaladare a disputei. În general, când se ajunge la astfel de conflicte, toate părțile implicate au partea lor de vină și credem că nici ceea ce se întâmplă la bazinul de la Câmpina nu face excepție.

4160 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

799 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.