Primele medalii pentru atletismul câmpinean la finala Campionatului Naţional de Aruncări Lungi

Sport (Categoria articolului)

În perioada 21-23 martie, la Bucureşti are loc faza finală a Campionatului Naţional de Atletism Aruncări Lungi pentru seniori, tineret, juniori I şi juniori II. Întrecerea a fost reprogramată, după ce iniţial ar fi trebuit să aibă loc în perioada 1-3 martie. În prima zi a competiţiei, atunci când au avut loc întrecerile pentru seniori şi tineret, sportivii de la CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) au reuşit să obţină patru medalii - una de argint şi trei de bronz. Se speră că sunt doar primele medalii dintr-un şir mai lung cu care sportivii câmpineni se vor putea mândri după această întrecere.

Iată şi rezultatele obţinute de atleţii câmpineni:
Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul II la tineret, locul III la seniori, aruncarea suliţei, 48,29m
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul III la tineret, locul IV la seniori, aruncarea discului, 39,10m
Sebastian Oprea (antrenor Nicolae Pavel) - locul III la tineret, locul V la seniori, aruncarea discului, 39,05m (nou record personal)
Andrei Richea (antrenor Nicolae Pavel) - locul IV la tineret, locul VII la seniori, aruncarea suliţei, 59,95m (nou record personal)
Competiţia a avut loc în condiţii vitrege, de ninsoare şi o temperatură de -3 grade. Cu toate acestea, sportivii câmpineni s-au comportat remarcabil, doi dintre ei reuşind chiar să-şi îmbunătăţească cele mai bune performanţe. În întrecerile de mâine, la categoria juniori I, pe listele de start se află Andreea Lungu, Marius Vasile, Sebastian Oprea şi Andrei Richea, de la toţi aşteptându-se clasări pe podium.

4158 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1778 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.