Incendiu în Câmpina, pe Calea Doftanei, la o fabrică de prelucrarea lemnului

Social (Categoria articolului)

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineață, în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Doftanei, la o instalație de uscare a lemnului. Două echipaje de pompieri, cu autospecialele de stingere, au intervenit la acest incendiu, ulterior fiind adusă de pompieri și autoscara mecanică pentru asigurarea unei perdele de apă.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pe lângă stingerea focului, pompierii militari au "balotat" rumegușul din incintă, pentru depistarea unor eventuale focare ascunse. De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj Smurd, dar din fericire nu există persoane rănite. Cauza preliminară a izbucnirii incendiului - fie o problemă mecanică la instalația de uscare a lemnului, care ar fi declanșat o scânteie ce ar fi dus la aprinderea rumegușului, fie o scânteie rezultată din frecare și care, de asemenea, a aprins rumegușul rezultat din prelucrarea lemnului.

4260 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

538 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1632 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.

Alte stiri recente

218 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

78 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.