CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Dorin Tudora are cele mai mari șanse să preia PNL Câmpina ca președinte interimar

- Politică -

Dorin Tudora are cele mai mari șanse să preia PNL Câmpina ca președinte interimar

Fostul consilier județean Dorin Tudora, director general al societății Conpet SA Ploiești, ar putea prelua Organizația PNL Câmpina, ca președinte interimar. În prezent, organizația este condusă de fostul primar Horia Tiseanu, dar după alegerile locale de anul trecut la PNL Câmpina nu a mai avut loc niciun fel de activitate.

"Dorin Tudora este una dintre variantele luate în calcul pentru Câmpina, dar nu a avut loc, încă, din motive de pandemie, nicio ședința a Biroului Permanent Județean a PNL pentru a se lua o decizie", este răspuns oficial primit de la PNL Prahova. Surse neoficiale din cadrul partidului ne-au precizat, însă, că Dorin Tudora are cele mai mari șanse să devină președinte interimar la PNL Câmpina, rolul său fiind acela de a reorganiza din temelii filiala locală. În demersul său, Tudora ar putea fi ajutat, după cum susțin aceleași surse, de actualul subprefect, câmpineanul Alexandru Vane.
Vă reamintim că, la alegerile locale din septembrie 2020, la Câmpina PNL a mers în alianță cu USR PLUS, iar această alianță a obținut 27,32% din voturile alegătorilor pentru Consiliul Local. Acest rezultat a adus alianței șase mandate de consilier local (3 - USR, 2 - PNL și 1 - PLUS). La alegerile pentru funcția de primar, candidatul alianței, Cătălin Florescu, a ieșit pe locul al treilea, cu 20,87% din voturi.
Dorin Tudora are 47 de ani, a absolvit Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, lucrează la Conpet din 1999, deținând mai multe funcții, iar în prezent este director general al societății.


22 Apr 2021 11:42 7754 vizualizari


Comentarii






  • 23.04.2021 20:00 1 mai Aia nu e justitie.Cum Tiseanu scapa basma curata desi majoritatea stiu cate a facut.Eu cred ca in carti este si Popa omul lui Guran numai ca ar indrazni si Nistor si Grama....complicat,Horica inca e pe ghimpi
  • 22.04.2021 22:58 1 Mai Tudora Dorin este omul de casă al Robertei Anastase. Numirea lui la Câmpina va confirma trădarea de la locale.
  • 22.04.2021 19:46 Tudorica C. Se muta tot Ploieștiul la noi? Campina nu mai are oameni?
  • 22.04.2021 17:51 Șerban Ion Sa vina! Noi votam Marian Nistor. L-am suportat atâta pe Rudeanu și acum vrea Anastase să facă legea la Campina? Revolutie
  • 22.04.2021 15:06 Ion C. Conpet??? Interesant E omul Robertei Anastase!!!
  • 22.04.2021 13:03 Ioana Deci după prietenii se adeverește că PNL Prahova a lucrat pt primarul independent!!!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4 vizualizari 19 May 2024 22:42 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1768 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1781 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1619 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV