Cererile în căsătorie devin o tradiție la ceremonia de absolvire a Școlii de Poliție de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

În ultimii ani, emoțiile absolvirii au fost dublate de emoțiile cererilor în căsătorie pentru unii dintre elevii Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Așa s-a întâmplat și joi, când la finalul ceremoniei de absolvire a promoției noiembrie 2018, au existat trei cereri în căsătorie. Trei proaspeți agenți de poliție au dorit să transforme ziua depunerii jurământului militar într-o zi cu adevărat de neuitat nu doar pentru ei, ci și pentru iubitele lor (două dintre ele venite să-i vadă la festivitatea de absolvire, a treia fiind și ea proaspăt absolventă a Școlii de Poliție), pe care le-au cerut în căsătorie acolo, în fața tuturor invitaților.

Momentele speciale au fost realizate cu complicitatea conducerii Școlii de Poliție. S-au făcut declarații de dragoste, au fost oferite inele de logodnă și flori, au existat confetii și multe aplauze, au curs și lacrimi de bucurie. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în toate cele trei cazuri, cuplurile fiind felicitate de prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, de secretarul de stat Marin Nucu și de directorul Școlii de Poliție, comisar șef Vasile Tache. (video)

Citiți și: Emoțiile absolvirii pentru Promoția Centenarului, "promoția cu cele mai mari medii din istoria Școlii de Poliție Câmpina"

9140 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1213 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1279 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.