CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ducu Bertzi & Friends, concert magnific prin care s-a încheiat ediția 2022 a ”Câmpina Summer Park Music”

- Eveniment -

Ducu Bertzi & Friends, concert magnific prin care s-a încheiat ediția 2022 a ”Câmpina Summer Park Music”

Probabil că nu se putea o alegere mai inspirată pentru ultimul concert din seria ”Câmpina Summer Park Music” decât cel susținut de Ducu Bertzi & Friends, în cazul de față prietenii fiind Mihai Ioniță la vioară și Constantin Neculae la chitară.

Iar publicul câmpinean a fost la superlativ, încântându-l la rândul său pe artist, pentru că, probabil, ce satisfacție poate fi mai mare pentru un artist decât aceea de a vedea că lumea care stă în fața lui îi recunoaște ntecele de la primele acorduri și știe versurile la aproape toate melodiile. Simbioza reușită dintre artist și public a dus la un concert magnific, cu refrene cunoscute de toată lumea. De la ”Om bun” cu ”Suflet fără chei” și până la ”Omul pădurii”, cu toții cântând ”M-am îndrăgostit numai de ea” și având în suflet o ”Floare de colț”, spectatori și artiști, deopotrivă, au plecat spre casele lor cu gândul ”Și de-ar fi, când va fi...” În plus, cu o amintire neprețuită a unui superb concert la care au luat parte.
”Câmpina Summer Park Music” a fost organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza” și, vă reamintim, a cuprins o serie de cinci concerte în aer liber - Ovidiu Ioncu (Kempes), formația Semnal M, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și, ultimul, dar nu cel din urmă, Ducu Bertzi și prietenii săi. Un eveniment frumos, care a bucurat sufletele câtorva mii de oameni în cele cinci seri de vară-toamnă.


04 Sep 2022 21:31 2915 vizualizari


Comentarii


805 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10360 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1338 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1288 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV