Ducu Bertzi & Friends, concert magnific prin care s-a încheiat ediția 2022 a ”Câmpina Summer Park Music”

Eveniment (Categoria articolului)

Probabil că nu se putea o alegere mai inspirată pentru ultimul concert din seria ”Câmpina Summer Park Music” decât cel susținut de Ducu Bertzi & Friends, în cazul de față prietenii fiind Mihai Ioniță la vioară și Constantin Neculae la chitară.

Iar publicul câmpinean a fost la superlativ, încântându-l la rândul său pe artist, pentru că, probabil, ce satisfacție poate fi mai mare pentru un artist decât aceea de a vedea că lumea care stă în fața lui îi recunoaște ntecele de la primele acorduri și știe versurile la aproape toate melodiile. Simbioza reușită dintre artist și public a dus la un concert magnific, cu refrene cunoscute de toată lumea. De la ”Om bun” cu ”Suflet fără chei” și până la ”Omul pădurii”, cu toții cântând ”M-am îndrăgostit numai de ea” și având în suflet o ”Floare de colț”, spectatori și artiști, deopotrivă, au plecat spre casele lor cu gândul ”Și de-ar fi, când va fi...” În plus, cu o amintire neprețuită a unui superb concert la care au luat parte.
”Câmpina Summer Park Music” a fost organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza” și, vă reamintim, a cuprins o serie de cinci concerte în aer liber - Ovidiu Ioncu (Kempes), formația Semnal M, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și, ultimul, dar nu cel din urmă, Ducu Bertzi și prietenii săi. Un eveniment frumos, care a bucurat sufletele câtorva mii de oameni în cele cinci seri de vară-toamnă.

2715 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1253 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

663 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.