Marius Vasile, campion național, și Andreea Lungu, vicecampioană națională, la aruncarea discului, categoria juniori I

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la Arad, pe stadionul "Gloria" are loc finala Campionatului Național de Atletism Aruncări Lungi pentru juniori și copii I, competiție la care Câmpina este bine reprezentată prin sportivi de la CSS "Constantin Istrati", club coordonat de prof. Mihaela Marin.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, competiția a fost rezervată categoriei juniori I. Deși sunt din punct de vedere al vârstei la o categorie inferioară, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au reușit să obțină două medalii strălucitoare, ambii în proba de aruncarea discului. Astfel, Andreea Lungu s-a clasat pe locul al doilea, cu o aruncare de 43,10m, devenind vicecampioană națională la categoria juniori I, în vreme ce Marius Vasile a devenit campion național al acestei categorii, cu o aruncare de 47,90m.
Felicitări sportivilor și antrenorilor!
Competiția de la Arad va continua până duminică, 31 martie.

3333 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

228 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1200 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.