Corpul de control al ministrului de Interne va verifica arestul preventiv de la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, în presa naţională au apărut declaraţiile unor persoane implicate în diverse dosare privind condiţiile din arestul de la Câmpina. Precizăm că arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova se află la Câmpina, în aceeaşi clădire în care îşi are sediul Poliţia Municipală, dar arestul nu este în subordinea şefului Poliţiei Câmpina, ci sub comanda comisarului Daniela Enache, din cadrul IJP Prahova.

Parte a unui război mediatic pe o miză mult mai mare decât ceea ce apare strict în dosarele penale, declaraţiile privind condiţiile din arestul de la Câmpina au provocat reacția ministrului de Interne, Carmen Dan: „Am văzut şi eu expuneri referitoare la Centrul de arest de la Câmpina şi am considerat că este de datoria mea să solicit efectuarea de verificări. Încă de la începutul acestei săptămâni, Corpul de Control va face verificări referitoare la informaţiile care au apărut în spaţiul public. Îmi doresc să aflăm ce s-a întâmplat acolo şi să înţeleagă toată lumea că astfel de lucruri nu pot fi tolerate. Am trimis Corpul de Control pentru că mi s-a părut normal ca o instituţie a statului să reacţioneze”.
Întreaga problemă legată de arestul de la Câmpina a apărut după ce omul de afaceri prahovean Răzvan Alexe, un apropiat al fostului deputat Vlad Cosma, a afirmat că fostul procuror Mircea Negulescu îl ancheta cu cătuşele pe masă, cu pistolul în piept şi uda saltelele din arest ca să nu poată dormi.

4660 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

632 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

843 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

580 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.