CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Corpul de control al ministrului de Interne va verifica arestul preventiv de la Câmpina

- Actualitate -

Corpul de control al ministrului de Interne va verifica arestul preventiv de la Câmpina

În ultimele zile, în presa naţională au apărut declaraţiile unor persoane implicate în diverse dosare privind condiţiile din arestul de la Câmpina. Precizăm că arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova se află la Câmpina, în aceeaşi clădire în care îşi are sediul Poliţia Municipală, dar arestul nu este în subordinea şefului Poliţiei Câmpina, ci sub comanda comisarului Daniela Enache, din cadrul IJP Prahova.

Parte a unui război mediatic pe o miză mult mai mare decât ceea ce apare strict în dosarele penale, declaraţiile privind condiţiile din arestul de la Câmpina au provocat reacția ministrului de Interne, Carmen Dan: „Am văzut şi eu expuneri referitoare la Centrul de arest de la Câmpina şi am considerat că este de datoria mea să solicit efectuarea de verificări. Încă de la începutul acestei săptămâni, Corpul de Control va face verificări referitoare la informaţiile care au apărut în spaţiul public. Îmi doresc să aflăm ce s-a întâmplat acolo şi să înţeleagă toată lumea că astfel de lucruri nu pot fi tolerate. Am trimis Corpul de Control pentru că mi s-a părut normal ca o instituţie a statului să reacţioneze”.
Întreaga problemă legată de arestul de la Câmpina a apărut după ce omul de afaceri prahovean Răzvan Alexe, un apropiat al fostului deputat Vlad Cosma, a afirmat că fostul procuror Mircea Negulescu îl ancheta cu cătuşele pe masă, cu pistolul în piept şi uda saltelele din arest ca să nu poată dormi.


28 May 2018 20:42 4814 vizualizari


Comentarii


436 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1025 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
261 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
546 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV