Luna viitoare va fi organizată licitația pentru modernizarea Parcului de la Soldat

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința de joi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Parcului de la Soldat, valoarea totală a investiției fiind estimată la 857.820 lei fără TVA. 

Conform proiectului, termenul de execuție este de patru luni, iar principalele lucrări vor consta în reconfigurarea întregului traseu pietonal și a spațiilor verzi; realizarea unei zone potrivite amplasării unui monument reprezentativ; realizarea de noi alei; reabilitarea spațiilor pietonale adiacente parterului blocurilor; refacerea scărilor și a jardinierelor; refacerea sistemului de scurgere a apelor pluviale; refacerea instalației electrice subterane, cu amplasarea de prize pentru iluminat festiv; realizarea unui sistem de irigare a spațiului verde și a unei fântâni arteziene; amplasarea de mobilier urban corespunzător noii amenajări etc. Pentru realizarea monumentului va fi organizat, separat, un concurs de proiecte.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Câmpina, Bianca Baltac, la începutul lunii august va fi demarată procedura de achiziție publică pentru proiectarea și executarea lucrărilor de reabilitare a parcului. Lucrările vor începe după finalizarea licitației.

6888 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 01.08.2016 18:26 Adica o sa dispara insusi soldatul?
  • Admin 01.08.2016 19:33 Da, Monumentul Soldatului Necunoscut va fi mutat. La nivelul administrației locale s-a discutat despre mutarea Soldatului la Cimitirul Eroilor. Dar este posibil să se gasească o alta locatie.

Actualitate

2239 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2240 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

55 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1122 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.