CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

- Social -

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

Odată cu încheierea examenelor, începe o perioadă de vacanță, timp în care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova va continua să deruleze activități menite să sprijine și să ghideze elevii.
Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au demarat desfăşurarea de activităţi informativ-preventive în cadrul școlilor de vară, taberelor școlare, unităților de protecție și centrelor de agrement, din județul Prahova, în cadrul Campaniei de informare cu privire la evenimentele negative în care pot fi implicați elevii pe perioada vacanței de vară ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!”.
Astfel, prin intermediul a șase activități, aproximativ 105 elevi și tineri au fost informați cu privire la consecințele evenimentelor negative în care pot fi implicați copiii pe perioada vacanței de vară, înțelegerea rolului grupului de prieteni și influența acestuia asupra comportamentului, bullying și cyberbullying, răspunderea penală a minorilor, precum și prevenirea infracțiunilor comise cu violență.  
Totodată, elevii au participat activ prin realizarea unor fișe de lucru pe teme specifice, fiindu-le oferite recomandări pentru preîntâmpinarea implicării în situații care pot avea urmări dăunătoare în plan comportamental, emoțional și fizic. 
Unitățile în care au fost desfășurate activitățile sunt: Școala de vară din cadrul Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” comuna Brebu, Casa de tip familial ”Stejarul” din cadrul Complexului de Servicii Comunitare ”Sfânta Filofteia” Câmpina și Casa de tip familial ”Iris” din cadrul Complexului de Servicii Comunitare ”Sfânta Filofteia” Câmpina.

(Foto - IJP Prahova)


05 Jul 2024 16:09 1057 vizualizari


Comentarii


305 vizualizari 23 Jul 2024 19:34 Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
314 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
637 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV