Consilierii locali câmpineni nu mai pleacă, deocamdată, în Suedia şi Danemarca. Unii dintre ei se mulţumesc acum și cu... Bulgaria

Actualitate (Categoria articolului)

O delegație a administrației locale câmpinene ar fi trebuit să plece, pe 29 iulie, la un schimb de experiență în Suedia și Danemarca, deplasare organizată de Federația Patronatelor din Serviciile Publice. Numai că, după ce au plătit toate cheltuielile, aleșii locali au aflat că nu vor fi primiți de nicio oficialitate din Malmo și Copenhaga. Mai mult, nicio altă administrație publică din țară nu s-a arătat dispusă să meargă în această deplasare, astfel că delegația României ar fi fost formată doar din câmpinenii noștri.

Din delegația care ar fi trebuit să plece în Suedia și Danemarca făceau parte: viceprimarul Adrian Piţigoi, consilierii locali Elena Albu, Livia Lupu, Dragomir Enache, Daniel Ioniţă, Cătălin Minea şi Florin Frăţilă, alături de Marian Dulă - consilierul personal al primarului Tiseanu şi Adina Dumitru - directorul Direcției de Asistenţă Socială. Pentru fiecare membru al delegației costurile se ridică la 7.200 lei pentru cazare și mic dejun, la care s-ar fi adăugat cheltuielile cu transportul și diurna. Cu câteva zile înainte de plecare, Federaţia Patronatelor din Serviciile Publice a anunțat Primăria Câmpina că nu mai poate asigura, pentru această perioadă, nicio întâlnire cu vreun reprezentant al administrațiilor publice din Malmo (Suedia) şi Copenhaga (Danemarca), propunând amânarea acestei deplasări pentru luna octombrie. În cadrul şedinţei din 27 iulie, consilierii câmpineni au decis să răspundă Federaţiei Patronatelor din Serviciile Publice că nu sunt de acord cu amânarea vizitei pentru luna octombrie, ci cel mai târziu pentru a doua parte a lunii septembrie. Iar dacă acest lucru nu este posibil, Federația Patronatelor să restituie banii deja achitați pentru această deplasare.
În schimb, în perioada 3-7 august, la Nisipurile de Aur în Bulgaria, Ansamblul „Ghiocelul” al Casei de Cultură „Geo Bogza” va participa la Festivalul Internațional de Folclor “Black Sea Pearls in Sunny Beach”. Ansamblul va fi însoțit în această deplasare de consilierii locali Florin Frățilă și Andrei Duran, amândoi membri ai Comisiei de cultură, sănătate și sport a CL Câmpina.

4705 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 01.08.2017 09:35 Bine Florineeeeee! Vezi să nu ratezi data festivalului. În rest, consilierii locali, cu excepția ta, sunt niște .... Politrucii de ei!
  • Ratan Ion 03.08.2017 12:10 PENIBILI pana la capat,de ce trebuiesc cheltuiti o suma importanta de bani?doar pentru vacanta unor NIMENI asa cum sunt considerati de Suedezi si Danezi ce nu doresc sa vada niste PENIBILI.Multumiri Suedezilor si Danezilor pentru refuzul de a-i primi .

Actualitate

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: