CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Consilierii locali câmpineni nu mai pleacă, deocamdată, în Suedia şi Danemarca. Unii dintre ei se mulţumesc acum și cu... Bulgaria

- Actualitate -

Consilierii locali câmpineni nu mai pleacă, deocamdată, în Suedia şi Danemarca. Unii dintre ei se mulţumesc acum și cu... Bulgaria

O delegație a administrației locale câmpinene ar fi trebuit să plece, pe 29 iulie, la un schimb de experiență în Suedia și Danemarca, deplasare organizată de Federația Patronatelor din Serviciile Publice. Numai că, după ce au plătit toate cheltuielile, aleșii locali au aflat că nu vor fi primiți de nicio oficialitate din Malmo și Copenhaga. Mai mult, nicio altă administrație publică din țară nu s-a arătat dispusă să meargă în această deplasare, astfel că delegația României ar fi fost formată doar din câmpinenii noștri.

Din delegația care ar fi trebuit să plece în Suedia și Danemarca făceau parte: viceprimarul Adrian Piţigoi, consilierii locali Elena Albu, Livia Lupu, Dragomir Enache, Daniel Ioniţă, Cătălin Minea şi Florin Frăţilă, alături de Marian Dulă - consilierul personal al primarului Tiseanu şi Adina Dumitru - directorul Direcției de Asistenţă Socială. Pentru fiecare membru al delegației costurile se ridică la 7.200 lei pentru cazare și mic dejun, la care s-ar fi adăugat cheltuielile cu transportul și diurna. Cu câteva zile înainte de plecare, Federaţia Patronatelor din Serviciile Publice a anunțat Primăria Câmpina că nu mai poate asigura, pentru această perioadă, nicio întâlnire cu vreun reprezentant al administrațiilor publice din Malmo (Suedia) şi Copenhaga (Danemarca), propunând amânarea acestei deplasări pentru luna octombrie. În cadrul şedinţei din 27 iulie, consilierii câmpineni au decis să răspundă Federaţiei Patronatelor din Serviciile Publice că nu sunt de acord cu amânarea vizitei pentru luna octombrie, ci cel mai târziu pentru a doua parte a lunii septembrie. Iar dacă acest lucru nu este posibil, Federația Patronatelor să restituie banii deja achitați pentru această deplasare.
În schimb, în perioada 3-7 august, la Nisipurile de Aur în Bulgaria, Ansamblul „Ghiocelul” al Casei de Cultură „Geo Bogza” va participa la Festivalul Internațional de Folclor “Black Sea Pearls in Sunny Beach”. Ansamblul va fi însoțit în această deplasare de consilierii locali Florin Frățilă și Andrei Duran, amândoi membri ai Comisiei de cultură, sănătate și sport a CL Câmpina.


31 Jul 2017 10:37 4828 vizualizari


Comentarii


  • 03.08.2017 12:10 Ratan Ion PENIBILI pana la capat,de ce trebuiesc cheltuiti o suma importanta de bani?doar pentru vacanta unor NIMENI asa cum sunt considerati de Suedezi si Danezi ce nu doresc sa vada niste PENIBILI.Multumiri Suedezilor si Danezilor pentru refuzul de a-i primi .
  • 01.08.2017 09:35 Dan Bine Florineeeeee! Vezi să nu ratezi data festivalului. În rest, consilierii locali, cu excepția ta, sunt niște .... Politrucii de ei!
641 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
4151 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
954 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1692 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV