CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a încheiat proiectul privind digitalizarea serviciilor publice

- Actualitate -

Primăria Câmpina a încheiat proiectul privind digitalizarea serviciilor publice

La sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a desfășurat joi, 21 decembrie 2023, conferința de încheiere a proiectului european privind planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul administrației locale.

La conferință au participat reprezentanți ai mai multor instituții implicate în derularea acestui proiect, reprezentanți ai Primăriei Câmpina, conducerea acesteia fiind reprezentată de administratorul public Adrian Dobre.
Proiectul implementat a avut o valoare de 4.014.580 lei, valoarea eligibilă fiind de 3.934.288,40 lei, iar principalele sale scopuri au fost actualizarea unei Strategii de Dezvoltare Urbană, dezvoltarea unui sistem de management al calității și certificarea acestuia, precum și dezvoltarea gradului de cunoștințe și abilitățile personalului din Primăria Câmpina în vederea susținerii activităților vizate de proiect prin cursuri de formare pentru serviciile digitalizate pentru implementarea și utilizarea sistemului de management al calității.


23 Dec 2023 19:45 2109 vizualizari


Comentarii






765 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45, a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
683 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în zilele de 1 mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
1509 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
771 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV