CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

- Politică -

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

“Dragii mei câmpineni, știu că așteptările voastre au fost foarte mari și am încercat tot timpul să mă ridic la nivelul acestor așteptări. Totuși, în trei ani și jumătate nu cred că am reușit să rezolv toate problemele pe care Câmpina le are de zeci de ani. Am făcut tot ce am putut și asta sunt dispus să fac în continuare.
Dragii mei câmpineni, mergeți la vot! Duminică, 9 iunie 2024, mergeți la vot și votați pentru Câmpina, pentru continuarea dezvoltării și modernizării localității noastre! Mergeți la vot și votați pentru un oraș liber, fără stăpânire! Câmpina este și trebuie să rămână a câmpinenilor! Eu sunt al vostru și tot ce fac este pentru Câmpina!
Duminică, votați Partidul Național Liberal – poziția 1 pe toate cele patru buletine de vot de la alegerile locale! Votați cu încredere PNL! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Material realizat la comanda PNL Prahova, CMF 21240015


07 Jun 2024 20:14 1997 vizualizari


Comentarii


  • 07.06.2024 23:21 Ion Acești domni și doamne lucrează pe șantier?Vane,Marcu,Gena,stâlpii lui Alin,s a băgat și directorul Mec 2,ala lipsea.Si dna Zamfirescu care ii vaccinează primarul patrupedele aruncate peste poarta de prietenii lui Chirobocea și ironizata de colaboratorii lui Tiseanu.Vane taca paca,pictoru Dima,ăștia sa conducă Câmpina...ajunge cu comasatii PNL și PSD.Votati un partid serios,Câmpina Curata
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
331 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2277 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV