Două clasări pe podiumul clasamentului general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros pentru CS Lido Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La Ciolpani, lângă București, a avut loc week-end-ul trecut ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, printre participanți numărându-se și mai mulți sportivi de la clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de fostul mare campion al motocrosului câmpinean, Cătălin Duță.

În etapa de la Ciolpani, la care Cătălin Duță, în calitate de președinte al Comisiei de Motocros și vicepreședinte al FRM, a îndeplinit funcția de președinte al juriului, s-au aliniat la start trei sportivi câmpineni, toți trei legitimați la CS Lido. Este vorba de Alin Pandele, care a concurat la MX2 juniori, și de mult mai experimentații Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, care s-au aliniat la startul probei MX1 veterani. În această ultimă rundă, rezultatele celor trei au fost următoarele: Alin Pandele - locul 6, Marcel Vișoiu - locul 6, Sebastian Strechioiu - locul 7.
În schimb, în clasamentul general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros, clubul Lido Câmpina are din nou motive de mare bucurie: Sebastian Strechioiu - locul 2, vicecampion național, la MX1 veterani; Marcel Vișoiu - locul 3 la MX1 veterani, un rezultat îmbucurător fiind și clasarea pe locul al 5-lea la categoria MX2 juniori a tânărului Alin Pandele.
O vorbă din sport spune că este mai greu să te menții decât să ajungi în vârf, dar iată că cei doi sportivi ai clubului Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, reușesc pentru al doilea an consecutiv să ocupe locurile doi și trei ale clasamentului general la finalul sezonului. Performanțe pentru care toți cei implicați în acest club merită toiate felicitările!

1836 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1558 vizualizari
14 oct. 2019 16:46

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Cele mai importante competiții de atletism găzduite de Câmpina au loc în mod tradițional în luna octombrie, atunci când în organziarea CSS ”Constantin IstratI” și a Casei Tineretului se desfășoară Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsă la a treia ediție, și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări. Organizarea simultană a celor două competiții care aduc la Câmpina, în fiecare an, cei mai buni aruncători din România, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalități a Câmpinei, un om de mare valoare și de o modestie rară - profesorul Luca Henegar.

1902 vizualizari
13 oct. 2019 14:48

Medalie de bronz la Cupa României la natație pentru clubul Contratimp Câmpina

În organizarea federației române de specialitate, la Brașov, la Bazinul Olimpic, a avut loc ediția 2019 a Cupei României la natație pentru juniori, tineret și seniori. Au fost prezenți cei mai buni 180 de sportivi de la 35 de cluburi din întreaga țară. Clubul Contratimp Câmpina a participat cu 12 sportivi, jumătate dintre ei antrenându-se la Târgoviște, sub conducerea antrenoarei Anca Pătrășcoiu, ceilalți, la Câmpina, pregătiți de Octavian Postolache.

Alte stiri recente

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.