Două clasări pe podiumul clasamentului general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros pentru CS Lido Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La Ciolpani, lângă București, a avut loc week-end-ul trecut ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, printre participanți numărându-se și mai mulți sportivi de la clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de fostul mare campion al motocrosului câmpinean, Cătălin Duță.

În etapa de la Ciolpani, la care Cătălin Duță, în calitate de președinte al Comisiei de Motocros și vicepreședinte al FRM, a îndeplinit funcția de președinte al juriului, s-au aliniat la start trei sportivi câmpineni, toți trei legitimați la CS Lido. Este vorba de Alin Pandele, care a concurat la MX2 juniori, și de mult mai experimentații Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, care s-au aliniat la startul probei MX1 veterani. În această ultimă rundă, rezultatele celor trei au fost următoarele: Alin Pandele - locul 6, Marcel Vișoiu - locul 6, Sebastian Strechioiu - locul 7.
În schimb, în clasamentul general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros, clubul Lido Câmpina are din nou motive de mare bucurie: Sebastian Strechioiu - locul 2, vicecampion național, la MX1 veterani; Marcel Vișoiu - locul 3 la MX1 veterani, un rezultat îmbucurător fiind și clasarea pe locul al 5-lea la categoria MX2 juniori a tânărului Alin Pandele.
O vorbă din sport spune că este mai greu să te menții decât să ajungi în vârf, dar iată că cei doi sportivi ai clubului Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, reușesc pentru al doilea an consecutiv să ocupe locurile doi și trei ale clasamentului general la finalul sezonului. Performanțe pentru care toți cei implicați în acest club merită toiate felicitările!

2154 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3002 vizualizari
24 nov. 2019 12:49

Liga A Prahova, etapa a 15-a, ultima a turului. Rezultate și clasament

Primul joc al ultimei etape a turului Ligii A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Sâmbătă au avut loc cele mai multe dintre meciurile acestei runde care s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2619 vizualizari
20 nov. 2019 14:46

Liga A Prahova, etapa a 15-a, ultima a turului. Avancronici

Ultima etapă a turului este programată la finalul acestei săptămâni. Cel mai atractiv meci al acesti runde pare a fi cel de la Breaza, un derby local, în care se întâlnesc echipele Tricolorul Breaza și FC Bănești. Iată programul, cu scurte avancronici și delegările arbitrilor și observatorilor.

Alte stiri recente

6691 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7740 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.