Două clasări pe podiumul clasamentului general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros pentru CS Lido Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La Ciolpani, lângă București, a avut loc week-end-ul trecut ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, printre participanți numărându-se și mai mulți sportivi de la clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de fostul mare campion al motocrosului câmpinean, Cătălin Duță.

În etapa de la Ciolpani, la care Cătălin Duță, în calitate de președinte al Comisiei de Motocros și vicepreședinte al FRM, a îndeplinit funcția de președinte al juriului, s-au aliniat la start trei sportivi câmpineni, toți trei legitimați la CS Lido. Este vorba de Alin Pandele, care a concurat la MX2 juniori, și de mult mai experimentații Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, care s-au aliniat la startul probei MX1 veterani. În această ultimă rundă, rezultatele celor trei au fost următoarele: Alin Pandele - locul 6, Marcel Vișoiu - locul 6, Sebastian Strechioiu - locul 7.
În schimb, în clasamentul general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros, clubul Lido Câmpina are din nou motive de mare bucurie: Sebastian Strechioiu - locul 2, vicecampion național, la MX1 veterani; Marcel Vișoiu - locul 3 la MX1 veterani, un rezultat îmbucurător fiind și clasarea pe locul al 5-lea la categoria MX2 juniori a tânărului Alin Pandele.
O vorbă din sport spune că este mai greu să te menții decât să ajungi în vârf, dar iată că cei doi sportivi ai clubului Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, reușesc pentru al doilea an consecutiv să ocupe locurile doi și trei ale clasamentului general la finalul sezonului. Performanțe pentru care toți cei implicați în acest club merită toiate felicitările!

3740 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).