Două clasări pe podiumul clasamentului general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros pentru CS Lido Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La Ciolpani, lângă București, a avut loc week-end-ul trecut ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, printre participanți numărându-se și mai mulți sportivi de la clubul Lido Câmpina, club înființat și condus de fostul mare campion al motocrosului câmpinean, Cătălin Duță.

În etapa de la Ciolpani, la care Cătălin Duță, în calitate de președinte al Comisiei de Motocros și vicepreședinte al FRM, a îndeplinit funcția de președinte al juriului, s-au aliniat la start trei sportivi câmpineni, toți trei legitimați la CS Lido. Este vorba de Alin Pandele, care a concurat la MX2 juniori, și de mult mai experimentații Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, care s-au aliniat la startul probei MX1 veterani. În această ultimă rundă, rezultatele celor trei au fost următoarele: Alin Pandele - locul 6, Marcel Vișoiu - locul 6, Sebastian Strechioiu - locul 7.
În schimb, în clasamentul general al ediției 2019 a Campionatului Național de Motocros, clubul Lido Câmpina are din nou motive de mare bucurie: Sebastian Strechioiu - locul 2, vicecampion național, la MX1 veterani; Marcel Vișoiu - locul 3 la MX1 veterani, un rezultat îmbucurător fiind și clasarea pe locul al 5-lea la categoria MX2 juniori a tânărului Alin Pandele.
O vorbă din sport spune că este mai greu să te menții decât să ajungi în vârf, dar iată că cei doi sportivi ai clubului Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, reușesc pentru al doilea an consecutiv să ocupe locurile doi și trei ale clasamentului general la finalul sezonului. Performanțe pentru care toți cei implicați în acest club merită toiate felicitările!

2796 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2926 vizualizari
01 aug. 2020 21:09

Trei medalii de aur pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la Naționalele pentru copii I și II

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă, 1 august, finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I și II, a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Atletism după pandemia de coronavirus. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonat de Mihaela Marin, a fost bine reprezentat în mai multe probe, obținând nu mai puțin de trei titluri naționale, dar și alte șase medalii (trei de argint și trei de bronz).

3520 vizualizari
26 iul. 2020 11:36

Atleții câmpineni au participat la prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza pandemiei

În perioada 24-25 iulie, Federația Română de Atletism a organizat în condiții speciale, la București, în Complexul Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” Cupa României, open pentru juniori, prima competiție după suspendarea campionatului național din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Alte stiri recente

1609 vizualizari
03 aug. 2020 21:37

Firma care reabilitează termic blocurile de pe Bulevardul Carol I din Câmpina și-a strâns schelele și a plecat

În urmă cu aproximativ două săptămâni vă prezentam situația extrem de neplăcută apărută în urma lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Și scriam atunci despre apartamentele din blocul nr.1, de la ultimul etaj, apartamente în care apa s-a infiltrat, distrugând pereții și parchetul. Firma executantă nu doar că nu a remediat problemele apărute, mai mult, și-a strâns schelele și a plecat.

1636 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.