CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina va avea loc, pe 21 ianuarie, un important eveniment turistic - Forumul de Incoming

- Eveniment -

La Câmpina va avea loc, pe 21 ianuarie, un important eveniment turistic - Forumul de Incoming

Este cel mai important eveniment din industria turismului, pe care îl va găzdui municipiul Câmpina. Ediţia a patra a Forumului de Incoming este organizată de InfoTravel România, în parteneriat cu Clinica SanConfind, din Poiana Câmpina, şi se va desfăşura sâmbătă, 21 ianuarie 2017, la sediul Confind.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 150 de specialişti din industria de turism, în special reprezentanţii agenţiilor de turism şi ghizii care fac incoming. Practic, este vorba de găsirea unor soluţii cât mai atractive pentru atragerea turiştilor străini în România.
Evenimentul este conceput să se desfășoare în două etape. Prima va avea loc dimineaţă, la Clinica SanConfind din Poiana Câmpina, pe care participanţii la forum o vor putea vizita, iar până la partea a doua a forumului va exista un timp liber, pe care participanţii îl pot folosi pentru a vizita Castelul "Iulia Hasdeu" şi Muzeul Memorial "Nicolae Grigorescu".
Forumul propriu-zis va începe la ora 12.20, iar în primul panel vor ţine prelegeri: Alin Burcea - CEO Paralela 45, preşedinte ANAT; Petre Dordea - CEO portal turism infotravelromania.ro; Florina Ioanid - CEO Equestrian Adventures; Valentina Saygo - ask for tax free. După pauză vor vorbi participanţilor: Aurel Borşan - preşedinte Fundaţia "Amfiteatru"; Miki Lech - director general Nova Travel / TUI Travel Center; Ioan Simion - administrator Centrul Medical SanConfind despre "SanConfind şi turismul medical", Călin Ile - director general Hotel Ibis Gara de Nord, preşedinte Federaţia Industriei Hoteliere din România; Dan Anghelescu - bookingBucharest.ro, brandul de incomig al agenţiei de turism La Piovra din Bucureşti; Octavian Bodron - ArtTour Romania; Florin Iosif - Bucharest Luggage Store; Herman Rosner - Managing Director International Tourism & Trade; Ioana Marian - fondatoarea şi CEO al platformei de wellness desprespa.ro; Andrei Toderaş - CEO Ultramarin Timişoara despre "Timişoara - Capitala Culturală Europeană 2021". Moderatorii forumului la care participă specialişti din industria de turism din toată ţara sunt Marian Constantinescu şi Petre Dordea.


15 Jan 2017 12:38 9900 vizualizari



Comentarii






  • 16.01.2017 17:06 Admin Forumul are loc la sediul societății Confind din Câmpina. Clinica SanConfind este unul dintre organizatorii evenimentului. Participantii vor merge la Poiana Câmpina, este adevărat, să viziteze SanConfind.
  • 16.01.2017 15:11 Mihaela Deci practic are loc la Poiana ....
  • 15.01.2017 16:09 Vamanu Lucian Buna ziua! Felicitari pentru initiativa! Noi suntem o capacitate mica de cazare, dar foarte interesati de activitatea de incoming( la fel ca multi altii din toata tara si la fel de mici) Nu am posibilitatea de a participa la eveniment dar sunt foarte interesat de un rezumat al concluziilor trase dupa acesta! Cred ca o informare sub forma unui mail sau o alta forma de comunicare ar fi deosebit de interesanta si productiva pentru multi! O sugestie ar fi sa puteti sensibiliza companiile de transport aerian pentru tarife lowcost!!! Anul trecut a functionat de minune ! Cu stima, Lucian Vamanu, Pensiunea Lostrita.
1281 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1302 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2098 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2910 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV