CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sărbătoare a fotbalului juvenil, la Câmpina

- Sport -

Sărbătoare a fotbalului juvenil, la Câmpina

Cupa ”1 Iunie” la fotbal pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, organizată duminică de Sportul Câmpina, asociație sportivă condusă de Mărgărint ”Mara” Ciobotaru, a fost o adevărată sărbătoare a fotbalului juvenil. 

La competiție au participat echipe de la Valea Doftanei, Florești, Provița de Sus și, bineînțeles, gazdele de la Sportul Câmpina, care au și câștigat competiția. Dincolo de rezultatele în sine și de ierarhia finală, pentru toți copii a fost un prilej de adevărată sărbătoare, dorința lor de competiție, dragostea pentru fotbal, bucuria golului văzându-se la fiecare participant. Cu ajutorul unui sponsor, fiecare copil a fost recompensat cu un mic premiu.
La finalul evenimentului, fericit de reușita inițiativei sale, Mara Ciobotaru ne-a declarat: ”M-am bucurat că am putut oferi copiilor posibilitatea participării la o astfel de competiție, pentru mulți fiind prima competiție sportivă din viața lor și pentru prima dată când primesc ceva în urma unei competiții sportive. De asemenea, m-am bucurat că primarul Alin Moldoveanu a fost prezent alături de noi, alături de copii, prezența sa însemnând foarte mult pentru noi, o încurajare, un suport moral venit de la un fost sportiv de performanță. Aceasta a fost a doua ediție a Cupei 1 Iunie pe care Sportul Câmpina o organizează, după cea din anul 2019, și sperăm ca de la an la an lucrurile să evolueze și să putem oferi și mai mult copiilor pentru că ei merită!”.


08 Jun 2021 19:08 3650 vizualizari



Comentarii






287 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1870 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2185 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2023 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV