Simona Halep, primită cu pâine, sare, flori și... multe emoții la Primăria Valea Doftanei

Social (Categoria articolului)

"O zi plină de emoții și de bucurie", așa descrie primarul comunei Valea Doftanei, Lucian Vileford Costea, ziua în care marea noastră campioană, Simona Halep, a fost oaspete de onoare în pitoreasca localitate prahoveană. Marți, 5 ianuarie 2021, la Primăria Valea Doftanei, Simona Halep a fost întâmpinată în mod tradițional cu pâine și sare, cu un buchet de flori, dar și cu un cadou surpriză - un trofeu sub forma unei rachete de tenis din lemn de nuc, realizat de un sculptor din zonă.

Simona a mai primit din partea primarului Lucian Vileford Costea un album cu imagini din localitate și a semnat în Cartea de Onoare a comunei Valea Doftanei. Este pentru a doua oară când Simona Halep se află la Valea Doftanei, o zonă care îi place foarte mult, după cum a scris și în Cartea de Onoare a comunei, dar pentru prima dată când este oaspete la Primăria din localitate.
Simona Halep, numărul 2 WTA, a renunțat la turneul de la Abu Dhabi și urmează să plece la Melbourne pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 8-20 februarie.

(Sursă foto - Facebook / Lucian Vileford Costea)

5457 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1246 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1641 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

Alte stiri recente

1587 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.

1391 vizualizari
24 sept. 2021 18:43

Poliția Locală Câmpina a demarat o nouă campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Administrația publică locală din Câmpina are ca prioritate creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor menajare. În acest sens, prin intermediul Poliției Locale Câmpina s-a început o nouă acțiune de informare și prevenire privind colectarea selectivă a deșeurilor menajere, acțiune care face parte din campania "Câmpina curată", inițiată de societatea civilă și derulată cu sprijinul Primăriei și operatorului de salubritate.