Simona Halep, primită cu pâine, sare, flori și... multe emoții la Primăria Valea Doftanei

Social (Categoria articolului)

"O zi plină de emoții și de bucurie", așa descrie primarul comunei Valea Doftanei, Lucian Vileford Costea, ziua în care marea noastră campioană, Simona Halep, a fost oaspete de onoare în pitoreasca localitate prahoveană. Marți, 5 ianuarie 2021, la Primăria Valea Doftanei, Simona Halep a fost întâmpinată în mod tradițional cu pâine și sare, cu un buchet de flori, dar și cu un cadou surpriză - un trofeu sub forma unei rachete de tenis din lemn de nuc, realizat de un sculptor din zonă.

Simona a mai primit din partea primarului Lucian Vileford Costea un album cu imagini din localitate și a semnat în Cartea de Onoare a comunei Valea Doftanei. Este pentru a doua oară când Simona Halep se află la Valea Doftanei, o zonă care îi place foarte mult, după cum a scris și în Cartea de Onoare a comunei, dar pentru prima dată când este oaspete la Primăria din localitate.
Simona Halep, numărul 2 WTA, a renunțat la turneul de la Abu Dhabi și urmează să plece la Melbourne pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 8-20 februarie.

(Sursă foto - Facebook / Lucian Vileford Costea)

4762 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2708 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4742 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1770 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.