Bucurie în fotbalul câmpinean. Sportul a promovat în Superliga B Prahova

Sport (Categoria articolului)

Meciul restanţă din etapa a 18-a, 2-2 cu Avântul Măgureni, disputat astăzi pe stadionul "Rafinăriei", a însemnat pentru Sportul Câmpina oficializarea promovării în Superliga B Prahova. Echipa fondată de Mărgărint "Mara" Ciobotaru a câştigat Seria Sud a Ligii B Prahova, aducând bucurie în sufletele microbiştilor câmpineni.

Sportul Câmpina a condus autoritar Seria Sud a Ligii B Prahova pe aproape întreaga durată a campionatului. De altfel, echipa pregătită de directorul tehnic Marius Pălăncianu şi antrenorul Philip Basma a încheiat campionatul cu o linie de clasament foarte bună: 23 de victorii, trei remize şi patru înfrângeri, cu un golaveraj de 89-30 şi 72 puncte, la trei puncte peste ocupanta locului secund, AS Româneşti.
După meciul de astăzi, chiar pe stadion a avut loc şi festivitatea de premiere a jucătorilor formaţiei câmpinene.
Pentru fotbalul câmpinean este un motiv de bucurie, unul dintre puţinele, mai ales dacă avem în vedere că ultima promovare în fotbalul câmpinean a fost în 2012, atunci când CSM Câmpina promova în Liga a 3-a, fără a socoti şi promovarea echipei Fortuna Poiana Câmpina din Liga a 3-a în eşalonul secund, în anul 2014. Din păcate, în ultimii ani, în fotbalul câmpinean vorbim mai mult despre scandaluri şi desfiinţări de echipe decât de promovări.

7009 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

83 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

1858 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

Alte stiri recente

229 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

30 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.