Accident pe DN1 între un microbuz al firmei Ave Diana și un autoturism

Actualitate (Categoria articolului)

Accidentul s-a produs în urmă cu aproximativ jumătate de oră pe DN1, în zona Movila Vulpii. Patru persoane au fost rănite - trei femei, dintre care două însărcinate, și un copil de 3 ani, care se afla în brațele mamei. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanță și Poliție. În microbuz se aflau 12 pasageri din Azuga, Sinaia și Câmpina, care mergeau la Ploiești.

Potrivit primelor informații, cauza cea mai probabilă a accidentului o constituie nerespectarea distanței regulamentare în trafic. Practic, microbuzul a intrat în autoturismul marca Ford, care circula în fața sa. Femeia însărcinată, care se afla în autoturism, a fost transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. Celorlalte persoane rănite, toate aflate în microbuz, li s-a acordat asistență medicală la locul accidentului, iar ulterior, din cauza durerilor puternice, au fost duse la spital. Este vorba despre o fetiță de trei ani (însoțită de mama ei), o tânără de 30 de ani, însărcinată, și o altă tânără care a suferit un traumatism la nivelul feței. 

12381 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dana 22.02.2016 15:07 Victimele sunt din Câmpina?
  • Jon 22.02.2016 16:19 Pai e si normal, daca soferii ba vorbesc la telefon, ba isi numara spaga ca pana la urmatoarea statie sa fie in regula cu banii si multe altele, telefonul intr-o mana, tigarea in cealalta si coatele pe volan... ne omoara pe banii nostrii !!!
  • maria 22.02.2016 16:30 De cate ori merg la Ploiesti merg cu mare frica sa nu se intample ceva rau deoarece soferii sunt inconstienti,nu se gandesc ca nu sunt singuri in masina,am vazut de fiecare data cum merg cu viteza,isi numara banii in mers,dau mesaje si vorbesc pe telefon,chiar inchid ochii in timp ce conduc.Am facut o sesizare prin email la Ave Diana in urma cu ceva timp cand un sofer inchidea ochii tot timpul in timp ce conducea dar nici macar nu mi-a raspuns la email.Va rugam insistent ca Autoritatile competente sa se sesizeze de urgenta ca sa nu se mai intample asemenea tragedii.sa verifice firma si angajatii si sa fie angajati oameni cu experienta care sa nu ne mai puna viata in pericol.
  • dan 22.02.2016 18:41 Bine că nu a fost în față vreun camion ca în cazul de pe centura Ploieștiului. Ce făcea șoferul de pe maxi? Număra banii? Meșterea biletele?

Actualitate

4671 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5117 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

500 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1797 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.