Accident pe DN1 între un microbuz al firmei Ave Diana și un autoturism

Actualitate (Categoria articolului)

Accidentul s-a produs în urmă cu aproximativ jumătate de oră pe DN1, în zona Movila Vulpii. Patru persoane au fost rănite - trei femei, dintre care două însărcinate, și un copil de 3 ani, care se afla în brațele mamei. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanță și Poliție. În microbuz se aflau 12 pasageri din Azuga, Sinaia și Câmpina, care mergeau la Ploiești.

Potrivit primelor informații, cauza cea mai probabilă a accidentului o constituie nerespectarea distanței regulamentare în trafic. Practic, microbuzul a intrat în autoturismul marca Ford, care circula în fața sa. Femeia însărcinată, care se afla în autoturism, a fost transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești. Celorlalte persoane rănite, toate aflate în microbuz, li s-a acordat asistență medicală la locul accidentului, iar ulterior, din cauza durerilor puternice, au fost duse la spital. Este vorba despre o fetiță de trei ani (însoțită de mama ei), o tânără de 30 de ani, însărcinată, și o altă tânără care a suferit un traumatism la nivelul feței. 

12106 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dana 22.02.2016 15:07 Victimele sunt din Câmpina?
  • Jon 22.02.2016 16:19 Pai e si normal, daca soferii ba vorbesc la telefon, ba isi numara spaga ca pana la urmatoarea statie sa fie in regula cu banii si multe altele, telefonul intr-o mana, tigarea in cealalta si coatele pe volan... ne omoara pe banii nostrii !!!
  • maria 22.02.2016 16:30 De cate ori merg la Ploiesti merg cu mare frica sa nu se intample ceva rau deoarece soferii sunt inconstienti,nu se gandesc ca nu sunt singuri in masina,am vazut de fiecare data cum merg cu viteza,isi numara banii in mers,dau mesaje si vorbesc pe telefon,chiar inchid ochii in timp ce conduc.Am facut o sesizare prin email la Ave Diana in urma cu ceva timp cand un sofer inchidea ochii tot timpul in timp ce conducea dar nici macar nu mi-a raspuns la email.Va rugam insistent ca Autoritatile competente sa se sesizeze de urgenta ca sa nu se mai intample asemenea tragedii.sa verifice firma si angajatii si sa fie angajati oameni cu experienta care sa nu ne mai puna viata in pericol.
  • dan 22.02.2016 18:41 Bine că nu a fost în față vreun camion ca în cazul de pe centura Ploieștiului. Ce făcea șoferul de pe maxi? Număra banii? Meșterea biletele?

Actualitate

389 vizualizari
17 feb. 2020 22:37

Începe reabilitarea termică a Blocului 12 de pe Strada Victoriei din Câmpina

La aproape un an și jumătate de la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Câmpina și Agenția de Dezvoltare Regională Sus-Muntenia, zilele acestea vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare termică a Blocului nr.12 de pe Strada Victoriei. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu în cadrul dezbaterii publice asupra proiectului bugetului local pe anul 2020. Lucrările vor fi finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene.

926 vizualizari
17 feb. 2020 20:44

Incendiu de vegetație la Bănești

În cursul zilei de luni, 17 februarie, ISU Prahova a intervenit la mai multe incendii de vegetație uscată - la Ploiești și în comunele Bărcănești și Bănești.

Alte stiri recente

1 vizualizari
17 feb. 2020 23:12

Un șofer de 19 ani a blocat complet o cale de acces pe Strada Victoriei din Câmpina. "Sunt curier și am treabă!"

O camionetă a blocat complet aleea de acces dinspre Strada Sondei spre Strada Victoriei din municipiul Câmpina. S-a întâmplat zilele trecute și, mai bine de zece minute, oameni în vârstă sau mai tineri, bunici sau mămici cu cărucioare cu copii mici, cu toții au fost nevoiți să se întoarcă din drum și să ocolească mai multe blocuri pentru a putea intra pe Victoriei. Câteva persoane au sărit gardul care delimitează aleea de spațiul verde, alte persoane au așteptat sperând că șoferul își va face apariția mai repede și va muta mașina. Șoferul a apărut, într-un final, dar tot el a fost cel cu gura mare. 

624 vizualizari
17 feb. 2020 21:37

ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.