CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Săptămâna Mobilității” a fost marcată de cei mai mici elevi ai Școlii Centrale Câmpina

- Actualitate -

”Săptămâna Mobilității” a fost marcată de cei mai mici elevi ai Școlii Centrale Câmpina

Educația Timpurie înseamnă primul cuvânt pe care îl spui nou-născutului, înseamnă fiecare zâmbet și mângâiere, însemnă fiecare “conversație” pe care o porți cu copilul mic și fiecare moment de interacțiune și joacă. Educația Timpurie înseamnă să răspunzi întrebărilor din privirea copilului, să îl lași să exploreze, să îl ajuți să descopere și să extindă universul în care trăiește, să nu refuzi nicio invitație la joacă și să ai în permanență în minte că pentru copil fiecare gest, al lui sau al tău, e o experiență de învățare care deschide viitorului adult o cale sau alta.

Educația Timpurie este iubire și șansă pentru un start bun în viață. Prin orice mijloc, copilul se educă!
”Săptămâna Mobilității" a fost marcată și de către micuții elevi de la clasa pregătitoare B, de la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina, clasa doameni profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu. 
Au învățat despre o viață mai sănătoasă prin mișcare, însă fără mașină. 
”Orice schimbare începe cu noi!" - au concluzionat cei mici... Cu biciclete, role, trotinete, alături de părinți, unii pe biciclete, cu toții au organizat concursuri pentru plăcerea mișcării. Nu au lipsit nici mingea și vreo câteva șuturi la poartă și coșuri la baschet. O minunată atmosferă de intercunoaștere, socializare și sănătate presărată cu voie-bună. 
”Voinicii Inimoși" au dat startul... ”Urmați-le exemplul!” este îndemnul cadrului didactic de la această clasă, profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.


22 Sep 2023 21:48 2037 vizualizari


Comentarii


145 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
3430 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială, care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
708 vizualizari 24 Jun 2024 15:28 Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.

citeste mai mult
691 vizualizari 24 Jun 2024 15:04 Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Începând de marți, 25 iunie 2024, elevii claselor a VIII-a vor susține primul examen important din viața lor - Evalaurea Națională.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV