”Săptămâna Mobilității” a fost marcată de cei mai mici elevi ai Școlii Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Educația Timpurie înseamnă primul cuvânt pe care îl spui nou-născutului, înseamnă fiecare zâmbet și mângâiere, însemnă fiecare “conversație” pe care o porți cu copilul mic și fiecare moment de interacțiune și joacă. Educația Timpurie înseamnă să răspunzi întrebărilor din privirea copilului, să îl lași să exploreze, să îl ajuți să descopere și să extindă universul în care trăiește, să nu refuzi nicio invitație la joacă și să ai în permanență în minte că pentru copil fiecare gest, al lui sau al tău, e o experiență de învățare care deschide viitorului adult o cale sau alta.

Educația Timpurie este iubire și șansă pentru un start bun în viață. Prin orice mijloc, copilul se educă!
”Săptămâna Mobilității" a fost marcată și de către micuții elevi de la clasa pregătitoare B, de la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina, clasa doameni profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu. 
Au învățat despre o viață mai sănătoasă prin mișcare, însă fără mașină. 
”Orice schimbare începe cu noi!" - au concluzionat cei mici... Cu biciclete, role, trotinete, alături de părinți, unii pe biciclete, cu toții au organizat concursuri pentru plăcerea mișcării. Nu au lipsit nici mingea și vreo câteva șuturi la poartă și coșuri la baschet. O minunată atmosferă de intercunoaștere, socializare și sănătate presărată cu voie-bună. 
”Voinicii Inimoși" au dat startul... ”Urmați-le exemplul!” este îndemnul cadrului didactic de la această clasă, profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

1931 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1856 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.