Marian Nistor, președinte PNL Câmpina: ”Totul este un joc politic, iar ținta sunt eu!”

Politică (Categoria articolului)

Ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022 a avut numeroase subiecte delicate și tensionate, iar despre unele dintre ele cu siguranță se va mai discuta și de acum înainte. În centrul unora dintre aceste subiecte s-a aflat Marian Nistor, președinte PNL Câmpina și director al Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale. L-am invitat pe Marian Nistor la o emisiune pentru a discuta despre toate subiectele care l-au vizat, dar și despre alte teme actuale.

Am vorbit despre raportul întocmit de o comisie numită prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu în vederea analizării concursului din anul 2005, în urma căruia Marian Nistor a devenit director al Pieței Centrale Câmpina. Un subiect despre care s-a discutat aprins la ultima ședință a Consiliului Local și pe care Marian Nistor l-a aprofundat în emisiunea noastră, situația creată fiind fără precedent la nivelul administrației locale câmpinene. "Totul este un joc politic, nu are legătură cu funcționarea niciunei instituții acest raport, nici cu legalitatea vreunui concurs. Nu, este un joc politic, iar ținta sunt eu! Mijloacele prin care se face acest joc politic sunt acele tehnici de manipulare cu care ne-am obișnuit deja unii dintre noi. Ceea ce este mai dureros pentru mine sunt mecanismele de transmitere, iar în acest caz mecanismele au fost unii consilieri locali care nici nu-și dau seama că în această situație au fost folosiți. Când n-o să mai fie nevoie de ei, vor fi dați la o parte de cel care i-a folosit. este foarte interesant și contextul în care acest raport a apărut. A fost înregistrat la Primărie pe 10 februarie și ținut până la ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii martie, când pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de desființare al Serviciului Public al Pieței Centrale", a afirmat Marian Nistor.
Acesta este convins că a devenit o țintă din momentul în care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului în anul 2024. "Angajarea mea la Piață este un subiect pe care o anumită grupare îl scoate la un interval de timp și îl aruncă pe piață. S-a întâmplat și în anul 2008, când eu candidam la Consiliul Local, se întâmplă și acum, după ce am anunțat că vreau să candidez la Primărie la viitoarele alegeri locale. De aceea spun că este un joc politic. Scopul este foarte clar, ținta sunt eu!", a mai spus Marian Nistor.

În cadrul emisiunii, am mai discutat cu Marian Nistor și despre alte aspecte din amintita ședință a Consiliului Local - de la organigramă, la cheltuielile cu personalul, de la înființarea centrului cultural,  la intenția de desființare a pieței ca serviciu public, pentru a fi transformată într-un compartiment în aparatul de specialitate al primarului, până la conturarea majorității în CL. De asemenea, un subiect important a fost rezultatul Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei, legat de sancționarea lui Marian Nistor pentru unele afirmații făcute în cadrul unei emisiuni tot de la... Câmpinatv.ro.
Toate acestea le veți putea afla urmărind integral emisiunea cu Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.

3703 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina Imbrea 11.04.2022 14:46 NU TE LASA MARIAN PENTRU CA EU STIU CAT AI MUNCIT. O SA SE TINA DE TINE IN CONTINUARE SI NU O SA TE LASE. DAR SA FII TARE! SUNTEM ALATURI DE TINE

Politică

2354 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2105 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.