Un tânăr din Bănești a fost prins la volan, în Câmpina, sub influența substanțelor psihoactive

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 11 ianuarie, în jurul orei 20.40 polițiștii din cadrul Biroul Rutier Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe Bulevardul Carol I, fiind înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 71 km/h. 

Întrucât conducătorul auto la înmânarea documentelor avea un comportament agitat s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv privind prezența unor substanțe ce pot avea efecte psihoactive în organism.  Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Bănești a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa unor substanțe psihoactive.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3385 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2966 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.