CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

- Actualitate -

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Vă reamintim că Biroul Electoral de la Câmpina este condus de Gabriela Adelina Codreș - președinte, și Magdalena Corina Iosifescu - locțiitor.
Reprezentanții partidelor care au completat biroul sunt: Diana Raluca Stoian (PSD), Costin Iulian Petcu (PNL), Angelica Chiriac (USR), Cristina Carmen Sersea (AUR), Mihaela Kovacs (UDMR), Liliana Marina Calciu (minorități - Uniunea Elenă), Simona Elena Panait (PMP).
De asemenea, a fost respinsă de Biroul Electoral solicitarea Partidei Romilor, care îl desemnase pe Gavriș Lingurar ca reprezentant al său în acest organism.
În plus, la nivelul județului, PSD a depus o contestație în privința reprezentantului PNL în fiecare birou electoral din toate localitățile județului, pentru că adresa din partea PNL este semnată de Iulian Dumitrescu, cel care își anunțase public demisia din toate funcțiile de conducere ale partidului. Vom reveni cu modul în care a fost soluționată această contestație.


19 Apr 2024 21:02 1359 vizualizari


Comentarii


  • 20.04.2024 13:39 A.G Dna Cleopatra Treistioreanu cum își reprezintă etnia?Multi s au romanizat,dar spiritul de căruță cu coviltir și îndeletnicirile nu dispar.Il pun ăștia pe clujeanul Caton Musceleanu drept candidat la primărie,care era simpatizant Usr adica Ciolos,Barna,Macovei.
  • 20.04.2024 08:47 Florea Constantin Dar....Romii....?de ce nu au reprezentant ?
335 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
610 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2793 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1090 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV