Luna viitoare încep lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că, la jumătatea lunii viitoare, pe DN1 începe montarea parapetelor rigide prefabricate din beton, prima porțiune fiind cuprinsă între pasajul Băneasa și pasajul Otopeni, peste Centura București. Este vorba despre montarea separatoarelor de sens pe 5 km de drum național, prima comandă din Acordul-cadru încheiat cu asocierea de firme care a câștigat licitația.

Potrivit datelor furnizate de CNADNR, Acordul-cadru are o valoare totală de 51,8 milioane lei fără TVA, se va derula pe o perioadă de doi ani și prevede achiziția, transportul și montarea separatoarelor de sens pe 192 km de drumuri naționale. Prioritar va DN1, pe raza județului Prahova, apoi DN39, între Constanța și Mangalia.
Licitația a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kamarom Prefabricate din Beton SRL și Dunapref SA. La solicitarea noastră, conducerea Dunapref ne-a comunicat că pentru fiecare din cei doi ani de derulare a Acordului-cadru cu CNADNR voi fi încheiate contracte subsecvente privind cantitatea totală de parapete prefabricate din beton, care va trebui livrată celor șapte direcții regionale de drumuri naționale. Conform cerințelor din caietul de sarcini, 74% din cantitatea totală contractată pentru cei 192 km de drumuri naționale va fi livrată în primul an de contract. Se va începe cu DN1 pentru județele Ilfov și Prahova. Producția acestei prime comenzi de parapete despărțitoare va fi realizată în fabrica Dunapref de la Blejoi.

4914 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1785 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1777 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

598 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

122 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.