Luna viitoare încep lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că, la jumătatea lunii viitoare, pe DN1 începe montarea parapetelor rigide prefabricate din beton, prima porțiune fiind cuprinsă între pasajul Băneasa și pasajul Otopeni, peste Centura București. Este vorba despre montarea separatoarelor de sens pe 5 km de drum național, prima comandă din Acordul-cadru încheiat cu asocierea de firme care a câștigat licitația.

Potrivit datelor furnizate de CNADNR, Acordul-cadru are o valoare totală de 51,8 milioane lei fără TVA, se va derula pe o perioadă de doi ani și prevede achiziția, transportul și montarea separatoarelor de sens pe 192 km de drumuri naționale. Prioritar va DN1, pe raza județului Prahova, apoi DN39, între Constanța și Mangalia.
Licitația a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kamarom Prefabricate din Beton SRL și Dunapref SA. La solicitarea noastră, conducerea Dunapref ne-a comunicat că pentru fiecare din cei doi ani de derulare a Acordului-cadru cu CNADNR voi fi încheiate contracte subsecvente privind cantitatea totală de parapete prefabricate din beton, care va trebui livrată celor șapte direcții regionale de drumuri naționale. Conform cerințelor din caietul de sarcini, 74% din cantitatea totală contractată pentru cei 192 km de drumuri naționale va fi livrată în primul an de contract. Se va începe cu DN1 pentru județele Ilfov și Prahova. Producția acestei prime comenzi de parapete despărțitoare va fi realizată în fabrica Dunapref de la Blejoi.

4215 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

5098 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3007 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

406 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

689 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.