Luna viitoare încep lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că, la jumătatea lunii viitoare, pe DN1 începe montarea parapetelor rigide prefabricate din beton, prima porțiune fiind cuprinsă între pasajul Băneasa și pasajul Otopeni, peste Centura București. Este vorba despre montarea separatoarelor de sens pe 5 km de drum național, prima comandă din Acordul-cadru încheiat cu asocierea de firme care a câștigat licitația.

Potrivit datelor furnizate de CNADNR, Acordul-cadru are o valoare totală de 51,8 milioane lei fără TVA, se va derula pe o perioadă de doi ani și prevede achiziția, transportul și montarea separatoarelor de sens pe 192 km de drumuri naționale. Prioritar va DN1, pe raza județului Prahova, apoi DN39, între Constanța și Mangalia.
Licitația a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kamarom Prefabricate din Beton SRL și Dunapref SA. La solicitarea noastră, conducerea Dunapref ne-a comunicat că pentru fiecare din cei doi ani de derulare a Acordului-cadru cu CNADNR voi fi încheiate contracte subsecvente privind cantitatea totală de parapete prefabricate din beton, care va trebui livrată celor șapte direcții regionale de drumuri naționale. Conform cerințelor din caietul de sarcini, 74% din cantitatea totală contractată pentru cei 192 km de drumuri naționale va fi livrată în primul an de contract. Se va începe cu DN1 pentru județele Ilfov și Prahova. Producția acestei prime comenzi de parapete despărțitoare va fi realizată în fabrica Dunapref de la Blejoi.

4670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.