CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

- Social -

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

Prin “Lumea magică a copacilor și agriculturii”, cum se traduce denumirea acestui proiect internațional, s-a dorit să se sublinieze importanța arborilor și agriculturii în viața oamenilor. Principalele obiective au vizat: asimilarea de către elevi a unor cunoștințe despre arbori și agricultură; înțelegerea efectelor schimbării condițiilor climatice asupra arborilor și agriculturii și luarea măsurilor de precauție necesare; recunoașterea speciilor de arbori și realizarea unei activități cu copiii în pădure; conștientizarea importanței reciclării hârtiei.
Au participat la acest proiect mai multe școli din Istanbul (Turcia), profesorul Nurullah Gürbüz fiind, de altfel, fondatorul proiectului; Școala Gimnazială “Al. I. Cuza” din Câmpina (prof. înv. primar Cristina Badea - clasa pregătitoare, prof. înv. primar Raluca Andreea Mihalache - clasa a II-a, prof. Manuela Luminița Vintilescu - clasa a V-a); Școala Gimnazială Ioan Duhovnicul din Bănești (prof. Ana Vasile și prof. înv. primar Mădălina Andrei); Gimnaziul Camencea, raionul Orhei din Republica Moldova (profesor Maria Ceban).
La Școala “Cuza”, pentru produsul final al proiectului, copiii au plantat flori în curtea instituției de învățământ.
Vă reamintim că Școala Gimnazială “Al.I. Cuza” este membră a comunității eTwinning din 2021 și desfășoară mai multe proiecte internaționale de tip eTwinning. Sunt proiecte care se desfășoară între mai multe școli din țări membre ale Uniunii Europene, prin intermediul unei platforme, implicând cadrele didactice și elevii în activități noi de învățare.


15 Jun 2024 22:36 1392 vizualizari


Comentarii


327 vizualizari 23 Jul 2024 19:34 Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
314 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
641 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV