Cupa României, faza judeţeană. Urmează semifinalele

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, sunt programate semifinalele fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Se anunţă două meciuri echilibrate, care pot oferi orice rezultat, cu atât mai mult cu cât Cupa României este cunoscută ca fiind o competiţie a surprizelor. Iată programul, avancronicile şi delegările celor două semifinale:

Marţi, 24 mai, ora 17.30
Blejoi: CSO Plopeni – CS Cornu
CSO Plopeni – locul 5, Liga A
CS Cornu – locul 3, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CSO Plopeni: 4-1, în deplasare, cu Voinţa Gornet; 3-3, 5-3, după prelungiri, în deplasare, cu Avântul Măgureni; 1-0, în deplasare, cu Teleajen Văleni.
CS Cornu: 4-0, în deplasare, cu Caraimanul Buşteni; 2-2, 8-6, la lovituri de departajare, în deplasare, cu Luceafărul Drajna; 1-1, 3-2, după lovituri de departajare, cu Tricolorul Breaza.
În ediţia trecută a Cupei României: CSO Plopeni a fost eliminată în sferturi, de FC Băneşti, cu 3-2; CS Cornu a fost eliminată în optimi de CSO Plopeni cu 1-1 şi 4-2, după prelungiri.
În ultimul meci de campionat: AFC Brebu – CSO plopeni 2-1; CS Cornu – FC Băneşti.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Sebastian Păduraru, Doru Petre.


Miercuri, 25 mai, ora 17.30
Plopeni: CS Păuleşti – AS Tufeni
CS Păuleşti – locul 1, Liga A
AS Tufeni - locul 8, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CS Păuleşti: 8-2, în deplasare, cu CS Scorţeni Bordeni; 2-0, în deplasare, cu Progresul Drăgăneşti; 2-1, în deplasare, cu Petrolul Băicoi.
AS Tufeni: 3-1, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti; 6-2, în deplasare, cu Real Rio Cocoşeşti; 4-1, în deplasare, cu AS Româneşti.
În ediţia trecută a Cupei României: CS Păuleşti a câştigat faza judeţeană a competiţiei, după 2-0 în finală cu FC Băneşti; AS Tufeni a fost eliminată în optimi de Petrolistul Boldeşti cu scorul de 2-0.
În ultimul meci de campionat: CS Păuleşti – AS Tufeni 2-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Valentin Dumitru, Emil Mateescu.
 

2960 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1813 vizualizari
17 iul. 2019 22:44

Sportivii câmpineni de la Barracuda și Contratimp au dominat Campionatul Național de Înot pentru Cadeți

În perioada 11-14 iulie 2019, la Târgoviște, într-o excelentă bază sportivă, a avut loc Campionatul Național de Înot pentru Cadeți, competiție care a reunit sportivi din întreaga țară. Spre cinstea lor, înotătorii de la cluburile câmpinene Barracuda (antrenor coordonator Gabriel Cojocaru) și Contratimp (antrenor coordonator Octavian Postolache) au înregistrat mai multe succese, dominând competiția. Sportivii celor două cluburi au adunat opt titluri de campion național, în două probe îmbunătățindu-se și recordurile naționale, și trei titluri de vicecampion național.

1881 vizualizari
17 iul. 2019 20:21

Câmpineanul Laurențiu Mîncu, pe a treia treaptă a podiumului la concursul de forță organizat de Strongman România

La sfârșitul săptămânii trecute, pe platforma Petroutilaj de la Poiana Câmpina a avut loc concursul de forță STRONGMAN, organizat de Strongman România, cu sprijinul lui Mircea Pârjol și Adrianei Geamănu, sportivi de talie mondială, cu rezultate remarcabile la concursurile internaționale de strongman. Printre concurenți s-a numărat și câmpineanul Laurențiu Mîncu (27 ani), care la finalul celor cinci probe ale competiției a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Alte stiri recente

95 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

596 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.