Cupa României, faza judeţeană. Urmează semifinalele

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, sunt programate semifinalele fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Se anunţă două meciuri echilibrate, care pot oferi orice rezultat, cu atât mai mult cu cât Cupa României este cunoscută ca fiind o competiţie a surprizelor. Iată programul, avancronicile şi delegările celor două semifinale:

Marţi, 24 mai, ora 17.30
Blejoi: CSO Plopeni – CS Cornu
CSO Plopeni – locul 5, Liga A
CS Cornu – locul 3, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CSO Plopeni: 4-1, în deplasare, cu Voinţa Gornet; 3-3, 5-3, după prelungiri, în deplasare, cu Avântul Măgureni; 1-0, în deplasare, cu Teleajen Văleni.
CS Cornu: 4-0, în deplasare, cu Caraimanul Buşteni; 2-2, 8-6, la lovituri de departajare, în deplasare, cu Luceafărul Drajna; 1-1, 3-2, după lovituri de departajare, cu Tricolorul Breaza.
În ediţia trecută a Cupei României: CSO Plopeni a fost eliminată în sferturi, de FC Băneşti, cu 3-2; CS Cornu a fost eliminată în optimi de CSO Plopeni cu 1-1 şi 4-2, după prelungiri.
În ultimul meci de campionat: AFC Brebu – CSO plopeni 2-1; CS Cornu – FC Băneşti.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Sebastian Păduraru, Doru Petre.


Miercuri, 25 mai, ora 17.30
Plopeni: CS Păuleşti – AS Tufeni
CS Păuleşti – locul 1, Liga A
AS Tufeni - locul 8, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CS Păuleşti: 8-2, în deplasare, cu CS Scorţeni Bordeni; 2-0, în deplasare, cu Progresul Drăgăneşti; 2-1, în deplasare, cu Petrolul Băicoi.
AS Tufeni: 3-1, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti; 6-2, în deplasare, cu Real Rio Cocoşeşti; 4-1, în deplasare, cu AS Româneşti.
În ediţia trecută a Cupei României: CS Păuleşti a câştigat faza judeţeană a competiţiei, după 2-0 în finală cu FC Băneşti; AS Tufeni a fost eliminată în optimi de Petrolistul Boldeşti cu scorul de 2-0.
În ultimul meci de campionat: CS Păuleşti – AS Tufeni 2-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Valentin Dumitru, Emil Mateescu.
 

3015 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2003 vizualizari
14 oct. 2019 16:46

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Cele mai importante competiții de atletism găzduite de Câmpina au loc în mod tradițional în luna octombrie, atunci când în organziarea CSS ”Constantin IstratI” și a Casei Tineretului se desfășoară Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsă la a treia ediție, și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări. Organizarea simultană a celor două competiții care aduc la Câmpina, în fiecare an, cei mai buni aruncători din România, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalități a Câmpinei, un om de mare valoare și de o modestie rară - profesorul Luca Henegar.

1922 vizualizari
13 oct. 2019 14:48

Medalie de bronz la Cupa României la natație pentru clubul Contratimp Câmpina

În organizarea federației române de specialitate, la Brașov, la Bazinul Olimpic, a avut loc ediția 2019 a Cupei României la natație pentru juniori, tineret și seniori. Au fost prezenți cei mai buni 180 de sportivi de la 35 de cluburi din întreaga țară. Clubul Contratimp Câmpina a participat cu 12 sportivi, jumătate dintre ei antrenându-se la Târgoviște, sub conducerea antrenoarei Anca Pătrășcoiu, ceilalți, la Câmpina, pregătiți de Octavian Postolache.

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.