Cupa României, faza judeţeană. Urmează semifinalele

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, sunt programate semifinalele fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Se anunţă două meciuri echilibrate, care pot oferi orice rezultat, cu atât mai mult cu cât Cupa României este cunoscută ca fiind o competiţie a surprizelor. Iată programul, avancronicile şi delegările celor două semifinale:

Marţi, 24 mai, ora 17.30
Blejoi: CSO Plopeni – CS Cornu
CSO Plopeni – locul 5, Liga A
CS Cornu – locul 3, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CSO Plopeni: 4-1, în deplasare, cu Voinţa Gornet; 3-3, 5-3, după prelungiri, în deplasare, cu Avântul Măgureni; 1-0, în deplasare, cu Teleajen Văleni.
CS Cornu: 4-0, în deplasare, cu Caraimanul Buşteni; 2-2, 8-6, la lovituri de departajare, în deplasare, cu Luceafărul Drajna; 1-1, 3-2, după lovituri de departajare, cu Tricolorul Breaza.
În ediţia trecută a Cupei României: CSO Plopeni a fost eliminată în sferturi, de FC Băneşti, cu 3-2; CS Cornu a fost eliminată în optimi de CSO Plopeni cu 1-1 şi 4-2, după prelungiri.
În ultimul meci de campionat: AFC Brebu – CSO plopeni 2-1; CS Cornu – FC Băneşti.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Sebastian Păduraru, Doru Petre.


Miercuri, 25 mai, ora 17.30
Plopeni: CS Păuleşti – AS Tufeni
CS Păuleşti – locul 1, Liga A
AS Tufeni - locul 8, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CS Păuleşti: 8-2, în deplasare, cu CS Scorţeni Bordeni; 2-0, în deplasare, cu Progresul Drăgăneşti; 2-1, în deplasare, cu Petrolul Băicoi.
AS Tufeni: 3-1, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti; 6-2, în deplasare, cu Real Rio Cocoşeşti; 4-1, în deplasare, cu AS Româneşti.
În ediţia trecută a Cupei României: CS Păuleşti a câştigat faza judeţeană a competiţiei, după 2-0 în finală cu FC Băneşti; AS Tufeni a fost eliminată în optimi de Petrolistul Boldeşti cu scorul de 2-0.
În ultimul meci de campionat: CS Păuleşti – AS Tufeni 2-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Valentin Dumitru, Emil Mateescu.
 

3454 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).