Cupa României, faza judeţeană. Urmează semifinalele

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, sunt programate semifinalele fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Se anunţă două meciuri echilibrate, care pot oferi orice rezultat, cu atât mai mult cu cât Cupa României este cunoscută ca fiind o competiţie a surprizelor. Iată programul, avancronicile şi delegările celor două semifinale:

Marţi, 24 mai, ora 17.30
Blejoi: CSO Plopeni – CS Cornu
CSO Plopeni – locul 5, Liga A
CS Cornu – locul 3, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CSO Plopeni: 4-1, în deplasare, cu Voinţa Gornet; 3-3, 5-3, după prelungiri, în deplasare, cu Avântul Măgureni; 1-0, în deplasare, cu Teleajen Văleni.
CS Cornu: 4-0, în deplasare, cu Caraimanul Buşteni; 2-2, 8-6, la lovituri de departajare, în deplasare, cu Luceafărul Drajna; 1-1, 3-2, după lovituri de departajare, cu Tricolorul Breaza.
În ediţia trecută a Cupei României: CSO Plopeni a fost eliminată în sferturi, de FC Băneşti, cu 3-2; CS Cornu a fost eliminată în optimi de CSO Plopeni cu 1-1 şi 4-2, după prelungiri.
În ultimul meci de campionat: AFC Brebu – CSO plopeni 2-1; CS Cornu – FC Băneşti.
Arbitri: Bogdan Zahiu – Sebastian Păduraru, Doru Petre.


Miercuri, 25 mai, ora 17.30
Plopeni: CS Păuleşti – AS Tufeni
CS Păuleşti – locul 1, Liga A
AS Tufeni - locul 8, Liga A
Parcursul de până acum din Cupa României:
CS Păuleşti: 8-2, în deplasare, cu CS Scorţeni Bordeni; 2-0, în deplasare, cu Progresul Drăgăneşti; 2-1, în deplasare, cu Petrolul Băicoi.
AS Tufeni: 3-1, în deplasare, cu Brădetul Ştefeşti; 6-2, în deplasare, cu Real Rio Cocoşeşti; 4-1, în deplasare, cu AS Româneşti.
În ediţia trecută a Cupei României: CS Păuleşti a câştigat faza judeţeană a competiţiei, după 2-0 în finală cu FC Băneşti; AS Tufeni a fost eliminată în optimi de Petrolistul Boldeşti cu scorul de 2-0.
În ultimul meci de campionat: CS Păuleşti – AS Tufeni 2-0.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Valentin Dumitru, Emil Mateescu.
 

3907 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1334 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.