CONTACT

”Speed marathon” la Câmpina. Acțiune a Poliției pentru respectarea regimului legal de viteză

- Actualitate -

”Speed marathon” la Câmpina. Acțiune a Poliției pentru respectarea regimului legal de viteză

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova se derulează o acțiune de respectare a regimului legal de viteză, acțiune care face parte dintr-un program european intitulat ”Speed marathon”. 

În cursul dimineții de vineri, 21 aprilie, o acțiune din cadrul acestui program a avut loc la Câmpina, fiind folosit atât noul aparat radar Tru Cam II, cât și aparatele radar clasice.
”În contextul desfășurării operațiunii intitulată Speed marathon, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Prahova desfășoară în mod constant, pe o perioadă de 24 de ore, activități specifice pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză și prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteză excesivă. În acest sens, sunt utilizate la capacitate maximă toate aparate radar aflate în dotare. De reliefat este faptul că această operațiune este la cea de-a zecea ediție și se desfășoară la nivelul tuturor polițiilor rutiere europene, fiind considerată cea mai mare campanie de impunere a legii împotriva conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză”, ne-a declarat Cătălin Grancea, din cadrul Poliției Rutiere Câmpina.
În cadrul acestei acțiuni de la Câmpina au fost verificate 44 vehicule și legitimate 56 persoane. Au fost aplicate 20 sancțiuni, dintre care 14 pentru viteză excesivă, una chiar cu o depășire a vitezei legale de peste 30km/h. De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare al unui vehicul a cărei inspecție tehnică periodică expirase. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 4.640 lei.


21 Apr 2023 17:15 4398 vizualizari


Comentarii






2321 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3108 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4038 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3521 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV