Andreea Lungu și Ioana Plăvan vor reprezenta România în Norvegia, la Campionatul European pe echipe

Sport (Categoria articolului)

Federația Română de Atletism a anunțat joi, 1 august, componența echipei naționale a României pentru Campionatul European pe echipe, competiție care va avea loc la Sandnes, în Norvegia, în perioada 7-12 august.

Pe lista membrilor lotului național se află și două câmpinence - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău. Ele vor concura în probele de aruncarea discului, respectiv aruncarea suliței, acolo unde recent, la Pitești, au obținut titlurile de campioane naționale la nivel de seniori.
Pentru cele două sportive continuă o vară de foc, cu mai multe deplasări peste hotare. Astfel, Andreea Lungu a fost în Turcia, la Istanbul, unde a obținut tilul de campioană balcanică la cadeți, și la Baku, în Azerbaidjan, la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, unde a ocupat un onorant loc 5. La rândul său, Ioana Plăvan a fost prezentă la Minsk, în Belarus, la Jocurile Europene, și la Gavle, în Suedia, la Campionatul European de Tineret.
Cele două sportive vor trebui să se prezinte vineri, 2 august, în cantonamentul de la Hotelul Alpin, din Poiana Brașov. La competiția din Norvegia vor participa din partea României 43 de sportivi (20 la feminin, 23 la masculin), care vor fi însoțiți de 15 antrenori și oficiali.

4998 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2563 vizualizari
19 sept. 2020 23:50

Participare meritorie a sportivilor de la Lido Câmpina la o nouă etapă a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul ”Liviu Farcaș”, de la Ungheni, în apropiere de Tg. Mureș, a avut loc sâmbătă etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la start aliniindu-se și mai mulți componenți ai echipei Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion național și balcanic Cătălin Duță.

1657 vizualizari
19 sept. 2020 23:16

Câmpineanca Ioana Plăvan, medalie de bronz în proba de aruncarea suliței la Campionatul Balcanic de Seniori

La Cluj-Napoca a continuat prima zi a Campionatului Balcanic de Atletism pentru Seniori la care, vă reamintim, deschiderea oficială a fost făcută în prezența Lordului Sebastian Coe, multiplu campion mondial și olimpic la atletism (alergări pe distanță medie), în prezent președintele World Athletics.

Alte stiri recente

1 vizualizari
25 sept. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

243 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.