Andreea Lungu și Ioana Plăvan vor reprezenta România în Norvegia, la Campionatul European pe echipe

Sport (Categoria articolului)

Federația Română de Atletism a anunțat joi, 1 august, componența echipei naționale a României pentru Campionatul European pe echipe, competiție care va avea loc la Sandnes, în Norvegia, în perioada 7-12 august.

Pe lista membrilor lotului național se află și două câmpinence - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău. Ele vor concura în probele de aruncarea discului, respectiv aruncarea suliței, acolo unde recent, la Pitești, au obținut titlurile de campioane naționale la nivel de seniori.
Pentru cele două sportive continuă o vară de foc, cu mai multe deplasări peste hotare. Astfel, Andreea Lungu a fost în Turcia, la Istanbul, unde a obținut tilul de campioană balcanică la cadeți, și la Baku, în Azerbaidjan, la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, unde a ocupat un onorant loc 5. La rândul său, Ioana Plăvan a fost prezentă la Minsk, în Belarus, la Jocurile Europene, și la Gavle, în Suedia, la Campionatul European de Tineret.
Cele două sportive vor trebui să se prezinte vineri, 2 august, în cantonamentul de la Hotelul Alpin, din Poiana Brașov. La competiția din Norvegia vor participa din partea României 43 de sportivi (20 la feminin, 23 la masculin), care vor fi însoțiți de 15 antrenori și oficiali.

6055 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.