Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

Politică (Categoria articolului)

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

Conferința de alegeri s-a bucurat de o participare record din partea conducerii județene a acestei formațiuni politice, după cum remarca chiar și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: ”Suntem aici jumătate din deputați, din senatori, prim-vicepreședintele, prefectul, un consilier județean, președintele de la tineret, ca să înțelegeți că noi, totuși, chiar dacă unii ne mai critică, noi respectăm foarte mult această orgnizație și ne dorim ca aceasta să se dezvolte cum ar trebui. Îmi pare bine că domnul Mușat a înțeles până la urmă că trebuie să aibă loc această conferință, pentru că trebuie să existe un T zero, un moment de la care să plecăm”, a fost unul dintre mesajele lui Bogdan Toader către social-democrații câmpineni. (video)
În afara președintelui Toader, din partea conducerii județene au mai fost prezenți la Câmpina senatorul Ștefan Radu Oprea, deputatul Rodica Paraschiv, prim-vicepreședintele Cornel Nanu, prefectul Virgil Nanu, consilierul județean Rareș Enescu, președintele TSD Prahova, Nicoleta Sprâncenatu.
De asemenea, am remarcat în sală prezența foștilor consilieri locali PSD din legislatura precedentă - Anda Frâncu, Constantin Cândea, Ioan Petrescu, dar și absența ”gărzii vechi” a PSD Câmpina - fostul deputat Victor Bercăroiu, fostul primar Gheorghe Tudor sau fostul consilier local Mihaela Petrovici, precum și absența oricărui alt fost președinte al organizației câmpinene - de la Florea Radu sau Mihai Șerbănoiu până la Mihaela Voicilă. De asemenea, față de alte alegeri din cadrul unor organizații politice locale, am mai remarcat absența oricărui alt președinte sau măcar reprezentant de la o altă formațiune politică. Nici măcar de la aliați... 
Așa cum spuneam, a fost o singură candidatură pentru funcția de președinte, candidat care a venit cu propria echipă de conducere. Iar noua conducere a PSD Câmpina este formată din: Dan Ioan Mușat - președinte, Andrei Duran - prim-vicepreședinte, Anda Frâncu, Horațiu Zăgan, Liviu Corcodel, Marius Ionescu, Manuel Chejnoiu - vicepreședinți, Gabriela Dobrescu, Rodica Chițu, Mihnea Nuțulescu, Ion Motoroiu, Nora Taman - membri, Andrei Istrate - secretar, Mihai Duran - trezorier, Livia Lupu - președinte Organizația de Femei; Rodica Gălățeanu - președinte Organizația de Seniori, Andrei Dinculescu - președinte Organizația de Tineret.

4101 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1714 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1337 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.