Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

Politică (Categoria articolului)

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

Conferința de alegeri s-a bucurat de o participare record din partea conducerii județene a acestei formațiuni politice, după cum remarca chiar și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: ”Suntem aici jumătate din deputați, din senatori, prim-vicepreședintele, prefectul, un consilier județean, președintele de la tineret, ca să înțelegeți că noi, totuși, chiar dacă unii ne mai critică, noi respectăm foarte mult această orgnizație și ne dorim ca aceasta să se dezvolte cum ar trebui. Îmi pare bine că domnul Mușat a înțeles până la urmă că trebuie să aibă loc această conferință, pentru că trebuie să existe un T zero, un moment de la care să plecăm”, a fost unul dintre mesajele lui Bogdan Toader către social-democrații câmpineni. (video)
În afara președintelui Toader, din partea conducerii județene au mai fost prezenți la Câmpina senatorul Ștefan Radu Oprea, deputatul Rodica Paraschiv, prim-vicepreședintele Cornel Nanu, prefectul Virgil Nanu, consilierul județean Rareș Enescu, președintele TSD Prahova, Nicoleta Sprâncenatu.
De asemenea, am remarcat în sală prezența foștilor consilieri locali PSD din legislatura precedentă - Anda Frâncu, Constantin Cândea, Ioan Petrescu, dar și absența ”gărzii vechi” a PSD Câmpina - fostul deputat Victor Bercăroiu, fostul primar Gheorghe Tudor sau fostul consilier local Mihaela Petrovici, precum și absența oricărui alt fost președinte al organizației câmpinene - de la Florea Radu sau Mihai Șerbănoiu până la Mihaela Voicilă. De asemenea, față de alte alegeri din cadrul unor organizații politice locale, am mai remarcat absența oricărui alt președinte sau măcar reprezentant de la o altă formațiune politică. Nici măcar de la aliați... 
Așa cum spuneam, a fost o singură candidatură pentru funcția de președinte, candidat care a venit cu propria echipă de conducere. Iar noua conducere a PSD Câmpina este formată din: Dan Ioan Mușat - președinte, Andrei Duran - prim-vicepreședinte, Anda Frâncu, Horațiu Zăgan, Liviu Corcodel, Marius Ionescu, Manuel Chejnoiu - vicepreședinți, Gabriela Dobrescu, Rodica Chițu, Mihnea Nuțulescu, Ion Motoroiu, Nora Taman - membri, Andrei Istrate - secretar, Mihai Duran - trezorier, Livia Lupu - președinte Organizația de Femei; Rodica Gălățeanu - președinte Organizația de Seniori, Andrei Dinculescu - președinte Organizația de Tineret.

2354 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2105 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.