CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reacții după derby-ul Câmpinei la juniori. Roberto Opatchi: ”D-abia aștept următorul derby”

- Sport -

Reacții după derby-ul Câmpinei la juniori. Roberto Opatchi: ”D-abia aștept următorul derby”

După derby-ul Câmpinei la juniori, CS Câmpina - HM Junior Câmpina 1-4, am vrut să aflăm cum a văzut acest meci antrenorul echipei învinse, CS Câmpina, Roberto Opatchi.

”Un derby spectaculos, care a făcut o bună propagandă fotbalului câmpinean. Un derby care a arătat că în Câmpina sunt copii talentați și antrenori dedicați. Un derby care îmi doresc să capete tradiție pentru că in astfel de meciuri cu încărcătură emoțională și nu numai se remarca viitorii fotbaliști. Felicit jucătorii și antrenorii clubului HM Junior pentru rezultat, deși consider că din punct de vedere tactic am controlat jocul, experiența superioară și-a spus cuvântul, noi ratând situații de gol clare, iar ei marcând la aproape fiecare ocazie avută. Asta ne motivează pentru a munci mai mult, pentru a crește, iar eu, personal, după cum i-am spus și lui Dani (n.n. - Daniel Hagianu, antrenorul echipei HM Junior), d-abia aștept următorul derby. Nu în ultimul rând, felicit galeriile care au creat o atmosferă de mare meci”, ne-a declarat Roberto Opatchi, antrenorul CS Câmpina.


22 May 2023 20:38 2753 vizualizari


Comentarii


  • 23.05.2023 18:25 Florea Constantin Fair-play. Câștigător , mun Câmpina. Felicitări. Sportului rege .
  • 23.05.2023 17:21 diss Felicitări antrenorilor, copiilor și părinților.
389 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
533 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV