Reacții după derby-ul Câmpinei la juniori. Roberto Opatchi: ”D-abia aștept următorul derby”

Sport (Categoria articolului)

După derby-ul Câmpinei la juniori, CS Câmpina - HM Junior Câmpina 1-4, am vrut să aflăm cum a văzut acest meci antrenorul echipei învinse, CS Câmpina, Roberto Opatchi.

”Un derby spectaculos, care a făcut o bună propagandă fotbalului câmpinean. Un derby care a arătat că în Câmpina sunt copii talentați și antrenori dedicați. Un derby care îmi doresc să capete tradiție pentru că in astfel de meciuri cu încărcătură emoțională și nu numai se remarca viitorii fotbaliști. Felicit jucătorii și antrenorii clubului HM Junior pentru rezultat, deși consider că din punct de vedere tactic am controlat jocul, experiența superioară și-a spus cuvântul, noi ratând situații de gol clare, iar ei marcând la aproape fiecare ocazie avută. Asta ne motivează pentru a munci mai mult, pentru a crește, iar eu, personal, după cum i-am spus și lui Dani (n.n. - Daniel Hagianu, antrenorul echipei HM Junior), d-abia aștept următorul derby. Nu în ultimul rând, felicit galeriile care au creat o atmosferă de mare meci”, ne-a declarat Roberto Opatchi, antrenorul CS Câmpina.

2447 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 23.05.2023 17:21 Felicitări antrenorilor, copiilor și părinților.
  • Florea Constantin 23.05.2023 18:25 Fair-play. Câștigător , mun Câmpina. Felicitări. Sportului rege .

Sport

804 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.