Marius Bugan este noul șef al Sucursalei Câmpina a HidroPrahova

Actualitate (Categoria articolului)

Din 18 octombrie 2021, HidroPrahova are un nou director general, Dorin Ilian Lețea, în locul lui Liviu Ilași, care a ales să demisioneze din acestă funcție, după numai patru luni și jumătate în care s-a aflat la conducerea companiei care este operator pentru servicii de apă și canalizare în mai multe localități ale județului.

Cam din aceeși perioadă, Sucursala Câmpina a HidroPrahova are un nou șef, după ce Ofelia Ureche, cea care îndeplinea această funcție, a ales să ocupe un alt post în cadrul societății. În momentul de față, noul șef al Sucursalei Câmpina a HidroPrahova este Marius Bugan. În vârstă de 55 de ani, Marius Bugan este originar din Sinaia, lucra în cadrul HidroPrahova, iar în urmă cu mai mulți ani chiar a coordonat activitatea operatorului de apă și canal pe zona Câmpina și valea Prahovei, fiind așadar un bun cunoscător al problemelor de apă și canalizare din Câmpina și împrejurimi.

2718 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1204 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

409 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

124 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1488 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.