Cinci tineri din Valea Doftanei au fost reținuți de poliție după ce au furat mai multe bunuri dintr-o casă din Provița de Jos

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din Valea Doftanei au reușit identificarea a cinci persoane bănuite de furt calificat. Este vorba de cinci tineri, cu vârste cuprinse între 29 și 23 de ani, toți din Valea Doftanei.

Totul a plecat de la un apel la 112 pe 8 ianuarie, prin care un bărbat din Provița de Jos sesiza că  persoane necunoscute ar fi sustras din locuința sa patru anvelope de iarnă, două televizoare, un laptop, tre covoare și o borsetă, în valoare totală de aproximativ 4.000 lei.
Polițiștii nu numai că au reușit identificarea celor cinci tineri, dar au recuperat în totalitate și bunurile furate, pe care le-au restituit proprietarului.
Față de cei cinci tineri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina în vederea luării de măsuri preventive. Cei cinci tineri sunt acuzați de furt calificat și tăinuire.

(Foto cu caracter ilustrativ)

7999 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1073 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2170 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

2237 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

3056 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.