CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

871 de sancțiuni pentru depășirea vitezei în Prahova, în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. Speed

- Actualitate -

871 de sancțiuni pentru depășirea vitezei în Prahova, în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. Speed

În perioada 1-7 aprilie, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene au desfășurat o acțiune pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă sau când depășesc limitele legale de viteză.

În județul Prahova s-a acționat de-a lungul întregii perioade pentru combaterea acestui fenomen al depășirii limitelor legale de viteză, la finalul acțiunii înregistrându-se 871 sancțiuni contravenționale la un număr de peste 2.800 de conducători auto verificați. De asemenea, 13 conducători auto au rămas fără permis, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă.
Un adevărat record printre cei sancționați l-a stabilit un bărbat care, pe 6 aprilie, în jurul orei 2.30, pe raza localității Boldești-Scăieni, a fost depistat circulând cu o viteză de 127 km/h. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au pornit imediat în urmărirea lui. În această cursă nebună, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină. Ulterior, polițiști au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere și consumase alcool (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).


08 Apr 2019 18:46 4201 vizualizari


Comentarii


410 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
486 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
573 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1179 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV