CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. CSC Berceni - Triumf Poiana Câmpina 2-3

- Sport -

Liga A Prahova. CSC Berceni - Triumf Poiana Câmpina 2-3

Cu un lot decimat de accidentări și suspendări, Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat la Ploiești, pe terenul ”Teleajen”, pentru disputa cu formația CSC Berceni.

Poienarii au condus jocul mult mai clar decât o arată scorul final, cu o posesie net superioară și cu numeroase ocazii la poarta adversă. Golurile formației pregătite de Vali Bunea și Alin Postolache au fost reușite de Scumpu (două) și R. Alexe, dar victoria a fost doar una la limită și pentru că poienarii au avut doi jucători eliminați, ambii pentru două ”galbene” - Scumpu și Stan. Dincolo de victorie, oficialii formației din Poiana Câmpina au fost foarte supărați pe arbitrul Laurențiu Piciu, căruia i-au reproșat ușurința cu care i-a eliminat pe cei doi jucători, îngroșând astfel rândurile indisponibilităților pentru meciul din etapa viitoare, atunci când poienarii vor întâlni, pe teren propriu, liderul Tricolorul Breaza.
Triumf Poiana Câmpina a aliniat pe terenul ”Teleajen” următorul ”11”: Vintilă - Dumitru, Bej, Georgescu, Stan, Bunea, Scumpu, R. Alexe, I. Alexe, Țol, Roman. Au mai intrat: Mosor, Țurlea și Rece.
Rezultatele complete ale rundei - aici.


16 Oct 2022 20:41 2841 vizualizari


Comentarii


312 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
415 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
466 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
715 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV