CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-au alocat 100.000 lei pentru asfaltarea Străzii Tineretului. Autorităţile promit că lucrarea se va face în această toamnă

- Actualitate -

S-au alocat 100.000 lei pentru asfaltarea Străzii Tineretului. Autorităţile promit că lucrarea se va face în această toamnă

S-a discutat mult în ultima vreme despre Strada Tineretului. În cele din urmă, Consiliul Local Câmpina a aprobat joi, 30 august, alocarea sumei de 100.000 lei pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a acestei străzi.

"Am propus suma de 100.000 lei, care, iniţial, trebuia să ajungă. Probabil că nu va mai ajunge, dar acoperă cea mai mare parte a lucrărilor, pentru a începe finalizarea lucrării de modernizare a acestei străzi, care are deja trotuare, borduri şi stratul de binder şi are nevoie doar de stratul final de asfalt, stratul de uzură. Este o lucrare de mică amploare, dar foarte aşteptată de locuitorii din zonă", a explicat Horia Tiseanu succint introducerea acestei noi poziţii în bugetul local.
În acelaşi timp, autorităţile locale au dat asigurări că lucrările vor începe în cel mai scurt timp posibil, astfel încât încă din această toamnă lucrarea să fie finalizată.

Citiţi şi Consiliul Local Câmpina va aloca 100.000 lei pentru repararea Străzii Tineretului


31 Aug 2018 21:08 5196 vizualizari


Comentarii


  • 31.08.2018 21:52 Visan Adelin O veste mult așteptată de locuitorii acestei străzi .Sper să se facă o lucrare de calitate și pana se strica vremea sa fie gata. Spor la treaba.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1026 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
1012 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
572 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
908 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV