Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III

Sport (Categoria articolului)

La Oneşti are loc în acest week-end finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III în probe de aruncări lungi, şcoala câmpineană fiind bine reprezentată de sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina. De altfel, Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul de campion naţional la proba de aruncarea discului.

Marius Vasile (antrenor - Nicolae Pavel) a reuşit o performanţă de excepţie, 55,45m, nou record personal, iar cu această performanţă a câştigat clar proba masculină de aruncarea discului. De asemenea, Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin) s-a impus şi ea în proba similară feminină, cu o performaţă de 40,64m.
Alţi sportivi câmpineni, prezenţi în această primă zi a finalelor de la Oneşti, au mai obţinut următoarele rezultate: Elena Barbu - locul 5, aruncarea discului, 22,90m; Teodor Enache - locul 6, aruncarea suliţei, 30,90m, cu menţiunea că ambii sunt în primul an de juniorat la această categorie.
Duminică, în utlima zi a întrecerilor, rezervată copiilor, CSS Constantin Istrati Câmpina va intra în competiţie cu trei sportivi, în probele de aruncarea suliţei şi aruncarea mingii de oină.

4959 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dută Catalin 25.03.2017 16:48 Felicitări!

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.