Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III

Sport (Categoria articolului)

La Oneşti are loc în acest week-end finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III în probe de aruncări lungi, şcoala câmpineană fiind bine reprezentată de sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina. De altfel, Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul de campion naţional la proba de aruncarea discului.

Marius Vasile (antrenor - Nicolae Pavel) a reuşit o performanţă de excepţie, 55,45m, nou record personal, iar cu această performanţă a câştigat clar proba masculină de aruncarea discului. De asemenea, Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin) s-a impus şi ea în proba similară feminină, cu o performaţă de 40,64m.
Alţi sportivi câmpineni, prezenţi în această primă zi a finalelor de la Oneşti, au mai obţinut următoarele rezultate: Elena Barbu - locul 5, aruncarea discului, 22,90m; Teodor Enache - locul 6, aruncarea suliţei, 30,90m, cu menţiunea că ambii sunt în primul an de juniorat la această categorie.
Duminică, în utlima zi a întrecerilor, rezervată copiilor, CSS Constantin Istrati Câmpina va intra în competiţie cu trei sportivi, în probele de aruncarea suliţei şi aruncarea mingii de oină.

4701 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dută Catalin 25.03.2017 16:48 Felicitări!

Sport

4339 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6288 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

610 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

507 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.