Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III

Sport (Categoria articolului)

La Oneşti are loc în acest week-end finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III în probe de aruncări lungi, şcoala câmpineană fiind bine reprezentată de sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina. De altfel, Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul de campion naţional la proba de aruncarea discului.

Marius Vasile (antrenor - Nicolae Pavel) a reuşit o performanţă de excepţie, 55,45m, nou record personal, iar cu această performanţă a câştigat clar proba masculină de aruncarea discului. De asemenea, Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin) s-a impus şi ea în proba similară feminină, cu o performaţă de 40,64m.
Alţi sportivi câmpineni, prezenţi în această primă zi a finalelor de la Oneşti, au mai obţinut următoarele rezultate: Elena Barbu - locul 5, aruncarea discului, 22,90m; Teodor Enache - locul 6, aruncarea suliţei, 30,90m, cu menţiunea că ambii sunt în primul an de juniorat la această categorie.
Duminică, în utlima zi a întrecerilor, rezervată copiilor, CSS Constantin Istrati Câmpina va intra în competiţie cu trei sportivi, în probele de aruncarea suliţei şi aruncarea mingii de oină.

5053 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dută Catalin 25.03.2017 16:48 Felicitări!

Sport

200 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

953 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV. 

Alte stiri recente

842 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1168 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.