CONTACT

Procesul lui Horia Tiseanu, demn de un record: 8 amânări ale pronunțării în ultimele 7 luni!

- Actualitate -

Procesul lui Horia Tiseanu, demn de un record: 8 amânări ale pronunțării în ultimele 7 luni!

Probabil că procesul în care fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție, poate concura la stabilirea unui nou record: a opta amânare a pronunțării în ultimele șapte luni!

Practic, după un proces început în toamna anului 2017, cu zeci de amânări, cu reluarea procesului după ”promovarea” judecătorului, acum, din 21 februarie 2023 ar fi trebuit să avem pronunțarea primei instanțe. Într-o cauză în care există deja mai multe condamnări după încheierea unor acorduri de recunoaștere, pentru completul de la Tribunalul Prahova verdictul pare extrem de greu de dat. Din februarie și până în august, judecătorii au amânat de opt ori pronunțarea!
Practic, nici legal, cu atât mai puțin moral, nu există niciun temei pentru care o instanță să ezite atât de mult în pronunțarea unui verdict. Este aproape evident că această amânare repetată nu are alt scop decât prescrierea faptelor.
Următorul termen pentru pronunțare în procesul în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, este 29 august 2023. Vom asista la a noua amânare? De ce nu?!


03 Aug 2023 21:16 2682 vizualizari


Comentarii






  • 04.08.2023 19:04 Tache Mai țineți minte când punea terti sa se ia de Campinatv,publicația dv demonstrând cine este în realitate acest domn.Visan la Poliția Locala el fiind economist,Bianca Baltac filiera Tiseanu,Dna Nistor.Avem școală de miliție și vin să conducă de la Ploiesti.Toate acestea se datorează că instituțiile sunt conduse de incapabili și de cei cu diplome pe PCR.Oamenii capabili stau ascunși,oamenii capabili nu semnează că primarul și ascund gunoiul și ilegalitățile sub preș.Oamenii capabili nu fug de responsabilități și nu semnează cu pseudonime.Egalitatea de șanse și democrația o percep astfel : ești bun ești căutat.Daca nu ești de acord cu actualul sistem,candidează fie că ai o școală de meserii,fie 2 facultăți pe bani baga-te la primărie,sita cerne.Cu cât mai mulți cu atât șansele sunt egale.
  • 04.08.2023 16:55 diss Pe langa deciziile judecatorilor din cazurile Revolutia din 1989, Mineriadele, Colectiv, disidentul Gh. Ursu…aceasta taraganare pana la clasare a cazurilor de frauda ale primarilor, politicienilor sau marilor afaceristi-evazionisti .este floare la ureche. Judecatorii din Romania reprezinta o casta cu propriile reguli, justitia o fac in functie de interese , ies la pensie la 45 de ani , cu pensii nesimtite, si in general fac ce vor. Concediu placut tovarasului presedinte Iohanis.
  • 04.08.2023 15:23 Ion Judecătorii sunt simpatizanți sau membrii ai partidului din care face parte dl Horia. Trag de timp, pana când se va clasa, sau se va spune ca fapta nu exista! Rușine!!!! Afara cu judecătorii din acest dosar!
2103 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2980 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3921 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3455 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV