Liga A Prahova, etapa a 4-a. Rezutate

Sport (Categoria articolului)

Prologul etapei a patra avut loc vineri după-amiază la Boldeşti, acolo unde a fost şi derby-ul etapei. Sâmbătă au avut loc alte cinci partide, etapa încheindu-se duminică.

Petrolistul Boldeşti - CS Păuleşti 2-2
Teleajen Văleni - Tinereţea Izvoarele 0-1
CS Cornu - CS Ceptura 10-2
CS Blejoi - Unirea Urlaţi 5-2
FC Băneşti - AS Strejnic 7-0
Tricolorul Breaza - Petrolul 95 Ploieşti 2-1
Avântul Măneciu - CS Măneşti Coada Izvorului 3-0
CSO Plopeni - AFC Brebu 2-1

6365 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

664 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1561 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

93 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

240 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.