Cinci mandate de executare a pedepsei puse în aplicare de polițiștii câmpineni

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de vineri, 1 septembrie 2023, polițiștii câmpineni au pus în aplicare cinci mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise de Judecătoria Câmpina.

Astfel, doi tineri cu vârstele de 23 și, respectiv, 25 de ani au de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național. Totodată, un alt tânăr, de 21 de ani, are de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național.
De asemenea, ceilalți 2 tineri, cu vârstele de 23 si 24 de ani, au de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. În cauză, cei 5 tineri, care sunt din comuna Provița de Jos, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Câmpina și ulterior duși în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2053 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

744 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.