CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci mandate de executare a pedepsei puse în aplicare de polițiștii câmpineni

- Actualitate -

Cinci mandate de executare a pedepsei puse în aplicare de polițiștii câmpineni

În cursul zilei de vineri, 1 septembrie 2023, polițiștii câmpineni au pus în aplicare cinci mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise de Judecătoria Câmpina.

Astfel, doi tineri cu vârstele de 23 și, respectiv, 25 de ani au de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național. Totodată, un alt tânăr, de 21 de ani, are de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național.
De asemenea, ceilalți 2 tineri, cu vârstele de 23 si 24 de ani, au de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. În cauză, cei 5 tineri, care sunt din comuna Provița de Jos, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Câmpina și ulterior duși în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


02 Sep 2023 11:53 2189 vizualizari


Comentarii


1028 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
744 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
975 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV