CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

MEMORII SONORE, un concert al Ansamblului MUSICA VIVA, la Câmpina. Pe firul istoriei muzicale din România

- Eveniment -

MEMORII SONORE, un concert al Ansamblului MUSICA VIVA, la Câmpina. Pe firul istoriei muzicale din România

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2022, de la ora 18.00, un concert al Ansamblului MUSICA VIVA, eveniment care face parte din proiectul cultural CâmpinArtelor. Va fi un spectacol de sunet și imagine, care va aduce în atenția publicului partituri mai vechi sau mai noi din peisajul muzicii românești.

Ne vor purta pe firul istoriei muzicale din România artiștii Andreea Butnaru (pian), Andrei Florescu (vioară), Florin Mitrea (violoncel), cu sprijinul regizorului de imagine Andrei Nicolescu. Programul Ansamblului MUSICA VIVA se adresează tuturor amatorilor de frumos, incluzând melodii deja cunoscute din tezaurul muzical românesc și universal, însoțite de o spectaculoasă prezentare vizuală. Iar pianista Andreea Butnaru își va folosi talentul de povestitor pentru a introduce publicul în atmosfera timpurilor trecute.
Evenimentul este organizat de Perart Production - Musica Viva, cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpina și co-finanțat Administrația Fondului Cultural Național. Intrarea este liberă.


13 Oct 2022 07:27 2546 vizualizari


Comentarii


2950 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3994 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
597 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1029 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV