MEMORII SONORE, un concert al Ansamblului MUSICA VIVA, la Câmpina. Pe firul istoriei muzicale din România

Eveniment (Categoria articolului)

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2022, de la ora 18.00, un concert al Ansamblului MUSICA VIVA, eveniment care face parte din proiectul cultural CâmpinArtelor. Va fi un spectacol de sunet și imagine, care va aduce în atenția publicului partituri mai vechi sau mai noi din peisajul muzicii românești.

Ne vor purta pe firul istoriei muzicale din România artiștii Andreea Butnaru (pian), Andrei Florescu (vioară), Florin Mitrea (violoncel), cu sprijinul regizorului de imagine Andrei Nicolescu. Programul Ansamblului MUSICA VIVA se adresează tuturor amatorilor de frumos, incluzând melodii deja cunoscute din tezaurul muzical românesc și universal, însoțite de o spectaculoasă prezentare vizuală. Iar pianista Andreea Butnaru își va folosi talentul de povestitor pentru a introduce publicul în atmosfera timpurilor trecute.
Evenimentul este organizat de Perart Production - Musica Viva, cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpina și co-finanțat Administrația Fondului Cultural Național. Intrarea este liberă.

2493 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1224 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1281 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

37 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

930 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.