CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

- Eveniment -

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Câmpina Residence este un proiect imobiliar care cuprinde aproximativ 200 de apartamente (de la garsoniere la apartamente cu patru camere), cu finisaje la cele mai înalte și moderne standarde. De asemenea, vor fi spații comerciale, dar și spații de parcare, dotate inclusiv cu alimentare pentru autovehiculele electrice. Este un proiect de 20 milioane euro, care va fi finalizat în vara anului 2025. Ansamblul de locuințe va fi construit pe terenul fostei societăți Extrapan, pe strada Fericirii, în spatele stației de carburant ETU.
La evenimentul de lansare a acestui proiect imobiliar de anvergură, cea mai mare investiție privată în Câmpina în ultimii 30 de ani, în acest domeniu, au fost prezenți reprezentanți ai dezvoltatorului imobiliar, ai constructorului, ai mai multor bănci, ai administrației locale, ai mediului de afaceri local, precum și ai mai multor instituții.
Au vorbit publicului Cristian Burlacu - managerul firmei Bros Construct, care se va ocupa de realizarea acestui ansamblu, Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina și Yigal Zuhar - investitorul israelian, proprietarul terenului și omul cu ideea acestui proiect, cel care deține 100% din Câmpina Residence.

Cei trei s-au adresat publicului prezent, fiecare în parte vorbind despre ceea ce înseamnă din punctul său de vedere acest proiect imobiliar.
”Avem o veche colaborare cu domnul Zuhar, iar la un moment dat i-am propus să investească în Brașov. I-am prezentat proiectul, dar mi-a spus că vrea să investească în altă parte - aici, la Câmpina. Ne-am așezat la masă, ne-am gândit ce putem realiza împreună și cu proiectanții și a ieșit ceea ce vedeți, un proiect ambițios, frumos, care va oferi Câmpinei 200 de apartamente cu finisaje la cel mai înalt nivel și de un standard foarte profesionist”, a spus Cristian Burlacu, reprezentantul firmei Bros Construct, cea care va construi acest ansamblu.
”Sunt foarte bucuros că după 30 de ani cineva are tăria să spargă gheața în acest domeniu. Câmpina are nevoei de construcții, de case noi, de taxe și impozite, de oameni valoroși care să investească aici și să creeze emoție în familii, pentru că, ce emoție e mai puternică decât aceea de a te muta cu copiii într-o casă nouă”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.
”Noi facem apartamente de nivel mediu și foarte înalt. Acestea vor fi la un nivel deosebit, cu finisaje de înaltă calitate, pentru că este un proiect la care eu țin foarte mult. Am cumpărat acest teren din anul 2005 sau 2006, dar nu am găsit până acum înțelegere la nivelul administrației locale. Acum, am găsit poarta deschisă, un partener adevărat și pot să vă spun că nu vor fi cele mai ieftine apartamente din Câmpina, dar voi fi sigur cele mai frumoase. Cele 200 de apartamente vor aduce în Câmpina aproximativ 700-800 de tranzacții imobiliare, cu toate avantajele care decurg de aici, ceea ce, din experiența mea, pot să vă spun că va fi un adevărat boom economic pentru Câmpina”, a precizat Yigal Zuhar, investitorul în acest proiect.
De asemenea, cei prezenți au putut viziona un filmuleț de prezentare a proiectului, iar primarul Alin Moldoveanu i-a oferit lui Yigal Zuhar o plachetă în semn de recunoștință și apreciere pentru sponsorizările efectuate la Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor.
Mai multe detalii despre acest proiect imobiliar puteți găsi pe site-ul campinaresidence.ro.


07 Dec 2023 21:30 13626 vizualizari


Comentarii


  • 10.12.2023 09:53 Stan Magdalena Sunt impresionata până la lacrimi.Totul în scop electoral !!!
  • 09.12.2023 11:28 El Puerco Sper ca complexul de apartamente are loc de parcare pentru cel putin 200 de masini, fiecare apartament trebuie sa aibe un loc de parcare.
  • 09.12.2023 10:24 Tudor Înțeleg eu bine, a găsit „înțelegere” pentru că a sponsorizat Festivalul primarului? Asta se numește altfel.
  • 08.12.2023 22:08 Dinicu George Sunt interesat de un apartament cu 3 camere?
  • 08.12.2023 15:19 Catalin Așadar in Campina vor mai fi 200 de apartamente goale, deși cred ca e o minciuna publicitara. Vor fi construite in final 20. Alaturi de apartamentele din blocul de la Kaufland, care se dezintegreaza in mod natural si alaturi de multele apartamente goale din centrul orașului, un fel de investitii imobiliare, cao soluție la sistemul bancar Romanesc.
  • 08.12.2023 12:37 Florea Constantin SUCCES .....
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
845 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1508 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
947 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
864 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV