Despre ecologie în limba franceză la o lecție deschisă a cercului metodic din zona Câmpina, la Școala Cuza

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a avut loc miercuri, 18 mai 2022, o lecție deschisă a cercului metodic de limba franceză pentru profesorii din zona Câmpina. Lecția a fost susținută de profesor Geanina Stan.

Lecția propriu-zisă a fost extrem de interesantă, desfășurată după un format aparte, din care nu au lipsit cântecele și jocurile pe teme de ecologie, toate în limba franceză, dar și folosirea unor diverse aplicații pe telefoanele mobile. La final, copiii, împărțiți pe echipe, au avut de realizat niște planșe pe aceeași ofertantă și mereu de actualitate temă - ecologia. (video)
La eveniment au fost prezenți inspector Georgiana Coman și Maria Nistorescu - șefa cercului metodic din zona Câmpina, de la Azuga până la Băicoi - Filipești, mai mulți profesori de limba franceză din zonă, dar și reprezentanți ai conducerii școlii gazdă. Dincolo de lecția deschisă, invitații au avut ocazia să viziteze apoi și Muzeul Memorial ”Nicolae Grigorescu”.
O experiență interesantă pentru toți participanții - de la copii la profesori.

2285 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

2074 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.