CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Târg de Crăciun organizat de elevii de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu"

- Social -

Târg de Crăciun organizat de elevii de la Școala Gimnazială
Pentru al șaptelea an consecutiv, copiii din clasele I-IV de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina au organizat un târg de Crăciun pe aleea din fața unității de învățământ. Este un târg cu vânzare, iar cu banii strânși și cu contribuția părinților, copiii vor pleca în excursie.

Târgul de Crăciun al elevilor de la Școala "B.P Hasdeu" a avut succes de fiecare dată și de aceea s-a dorit transformarea lui într-o manifestare tradițională. Tot ceea ce se expune la târg (produse specifice sărbătorilor de iarnă) este realizat de copii împreună cu părinții lor și cu sprijinul doamnelor învățătoare. Fiecare clasă strânge banii din vânzarea produselor, părinții pun diferența și astfel se obține suma necesară organizării unei excursii. 


14 Dec 2015 12:21 5963 vizualizari



Comentarii






  • 14.12.2015 16:35 Vasilica Felicitari initiatorilor, copiilor, parintilor, dascalilor! Marturisesc ca nu am stiut de acest targ de Craciun si ma bucur ca in orasul nostru cineva s-a gandit la asa ceva! Inseamna ca nu e chiar totul pierdut!
863 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV