9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

Actualitate (Categoria articolului)

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.

Vă reamintim că, din cele 1.292 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 1.200 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 6 locuri la Direcția Generală de Logistică (DGL), 22 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), 10 locuri la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazei de Date (DEPABD), 6 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 10 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 2 locuri pentru CS Dinamo, 7 locuri la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (DGCTI), 5 locuri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), un loc pentru Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și 3 locuri la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI). De asemenea, precizăm faptul că 24 de locuri sunt pentru romi, iar 10 locuri pentru alte minorități.

După cum știți, sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor (proba scrisă), iar la final examinarea medicală a candidaților care au trecut de proba scrisă. De asemenea, vă reamintim că, prin Dispoziția nr. II/13450 din 13 septembrie 2021, a fost modificat calendarul sesiunii de admitere, astfel:
P
roba de evaluare a cunoștințelor (proba scrisă) se va susține pe 23 octombrie 2021 (în loc de 9 octombrie 2021, cum era stabilit inițial). Proba va fi susținută la unitățile de selecție de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.
- Examinarea medicală a candidaților care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere va avea loc în perioada 25 octombrie-14 noiembrie 2021, în ordinea descrescătoare a notelor finale (față de perioada 11-31 octombrie 2021, cum se stabilise inițial).
- Rezultatele finale ale admiterii se vor afișa la sediul unităților de învățământ și vor fi postate pe site-ul oficial al acestora până la data de 18 noiembrie 2021 (față de 3 noiembrie 2021 cum era inițial).

2540 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

532 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2051 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2473 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5363 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.