9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

Actualitate (Categoria articolului)

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.

Vă reamintim că, din cele 1.292 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 1.200 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 6 locuri la Direcția Generală de Logistică (DGL), 22 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), 10 locuri la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazei de Date (DEPABD), 6 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 10 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 2 locuri pentru CS Dinamo, 7 locuri la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (DGCTI), 5 locuri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), un loc pentru Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și 3 locuri la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI). De asemenea, precizăm faptul că 24 de locuri sunt pentru romi, iar 10 locuri pentru alte minorități.

După cum știți, sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor (proba scrisă), iar la final examinarea medicală a candidaților care au trecut de proba scrisă. De asemenea, vă reamintim că, prin Dispoziția nr. II/13450 din 13 septembrie 2021, a fost modificat calendarul sesiunii de admitere, astfel:
P
roba de evaluare a cunoștințelor (proba scrisă) se va susține pe 23 octombrie 2021 (în loc de 9 octombrie 2021, cum era stabilit inițial). Proba va fi susținută la unitățile de selecție de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.
- Examinarea medicală a candidaților care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere va avea loc în perioada 25 octombrie-14 noiembrie 2021, în ordinea descrescătoare a notelor finale (față de perioada 11-31 octombrie 2021, cum se stabilise inițial).
- Rezultatele finale ale admiterii se vor afișa la sediul unităților de învățământ și vor fi postate pe site-ul oficial al acestora până la data de 18 noiembrie 2021 (față de 3 noiembrie 2021 cum era inițial).

3042 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

234 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

373 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

22 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

742 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.