21 de liceeni, beneficiari ai "Premiilor municipiului Câmpina", un fel de bursă de excelență pentru cei mai buni elevi din clasa a XII-a

Actualitate (Categoria articolului)

Timp de nouă ani, Consiliul Local a acordat burse de excelență pentru cei mai buni elevi din clasa a XII-a de la liceele câmpinene. Aceste burse se acordă în continuare, dar din acest an se numesc "premiile municipiului Câmpina", pentru a nu se confunda cu bursele stabilite prin ordin al Ministerului Educației. Este doar o schimbare de denumire, regulile de acordare și valoarea unui premiu (250 lei pe lună pentru fiecare elev) rămân.

În ședința de joi, 26 septembrie 2019, a Consiliului Local Câmpina a fost aprobată lista nominală a elevilor care beneficiază de "premiile municipiului". Potrivit inițiatorului proiectului, consilierul Elena Albu, comisia de acordare a premiilor a analizat dosarele candidaților în prezența tuturor elevilor înscriși la aceste premii și nu a existat niciun fel de contestație. De aceste premii beneficiază, în acest an școlar, 23 de liceeni cu rezultate foarte bune la învățătură, care desfășoară activități extracurriculare și care au media 10 la purtare:
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" - Timeea Maria Brebeanu, Diana Elena Constantin, Adrian Enoae, Bianca Mărgărit, Mara Merca, David Florin Moise, Maria Andreea Motoroiu, Eugen Munteanu, Teodora Pință, Cătălina Elena Popa, Denisa Maria Radu, Ioan Radu
Colegiul Tehnic Forestier - Bianca Andreea Balea, Maria Miruna Bengea, Andreea Bucur, Andreea Teodora Căpățână, Diana Mihaela Cofaru, Elena Adriana Drăgușin, Mara Andreea Găgeanu, Carmen Mihaela Neagu
Liceul Tehnologic Energetic - Ovidiu Ștefan Horjea, Bogdan Stoian
Liceul Tehnologic "C.I. Istrati" - Denisa Gabriela Jula

Vă reamintim faptul că de la bugetul local se plătesc și alte categorii de burse: de merit (120 lei pe lună), de studiu (100 lei pe lună), socială (80 lei pe lună, aceasta fiind singura bursă care se acordă pe toată durata anului, nu doar în timpul școlii). Valoarea totală a celor patru categorii de burse înseamnă o alocație de 916.900 lei de la bugetul local.

4328 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.