Câmpinenii și administrația locală, pe frecvențe diferite. Iată cine va cânta la Festivalul "Serbările Toamnei" 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a X-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei" va avea loc în perioada 16-17 septembrie 2017. Astăzi a fost semnat contractul cu firma care a câștigat licitația pentru organizarea evenimentului. Și tot astăzi am aflat care sunt artiștii care vor urca pe scena festivalului de la Câmpina.

Sâmbătă, 16 septembrie: interpreții de muzică populară IRINA LOGHIN ȘI DAN ARDELEAN, apoi CORINA și TRUPA VUNK
Duminică, 17 septembrie: MIOARA VELICU și ANGELICA BĂLAȘA (muzică populară), apoi PEPE și RONA HARTNER cu Orchestra ZURALIA

S-ar putea ca unii dintre dumneavoastră să fiți dezamăgiți, dar acesta este programul pe care ni-l oferă administrația locală la ediția aniversară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2017. Constatăm că artiștii preferați de o mare parte a publicului câmpinean (și ne referim aici la publicul tânăr și foarte tânăr) nu se află pe listă și mai constatăm cu mare părere de rău că și anul acesta spectacolele de la Câmpina vor fi sub cele organizate în comunele vecine. Dar poate că ne înșelăm noi și totul va decurge foarte bine, iar toată lumea va fi mulțumită.
Noutăți legate de festival nu prea mai sunt, deocamdată. Vom avea o deschidere oficială, sâmbătă dimineața, animație stradală, terase, tineri soliști, formații și ansambluri locale, care vor cânta în timpul zilei. Vom reveni cu programul complet al manifestărilor atunci când el va fi definitivat.

Citiți și Iată pe cine vor câmpinenii să vadă pe scena Festivalului "Serbările Toamnei" 2017. Top preferințe

10192 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A 17.08.2017 12:04 Au fost artisti mai cunoscuti la BRebu :))

Eveniment

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1976 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.