Grupa 2009 a CS Câmpina, locul 9 din 16 echipe participante la Bucharest Football Cup

Sport (Categoria articolului)

După ce săptămâna trecută, grupa 2008 a CS Câmpina a obținut un valoros loc 5 la Bucharest Football Cup, în acest week-end a fost rândul grupei 2009 a clubului câmpinean, pregătită de același antrenor Roberto Opatchi, să intre în competiție.

La categoria 2009 s-au înscris nu mai puțin de 16 echipe, care au fost repartizate în patru grupe, clubul câmpinean fiind în serie cu Sport Team, Dinamo II, Rapid II, toate din București. Meciurile acestei categorii s-au jucat la baza ”Voința”, din nordul Capitalei.
CS Câmpina a obținut următoarele rezultate de-a lungul celor trei zile de competiție: 2-0 cu Rapid II București, 0-6 cu Dinamo București, 0-3 cu Sport Team București, toate în grupă, și apoi 1-0 cu Dinamo II București în jocurile de clasament. În final, CS Câmpina s-a clasat pe locul 9 din 16 echipe participante, ceea ce nu e deloc puțin lucru. Finala acestei categorii de vârstă a avut loc între primele echipe ale cluburilor Dinamo și Rapid, giuleștenii impunându-se cu 1-0.
Iată și lotul folosit de antrenorul Roberto Opatchi la acest turneu: David Borș, Luca Popescu, David Luncă, Ali Tudose, David Constantinescu, Andrei Gherghiceanu, Darius Petrescu, Ștefan Berzea, Rareș Pantaia, Darius Stanciu, Luca Rotaru, Luca Bostan, Adam Mir, Darius Nechita, Robert Manea.
”A fost o competiție frumoasă, o experiență care sper să-i ajute pe acești copii în cariera lor, dar care să fie și o amintire frumoasă. La această categorie, 2009, s-a jucat în sistem 8+1, iar noi am avut doar doi jucători născuți în 2009, cei mai mulți fiind născuți în 2010. Mai mult, în ultimele două zile am avut portarul născut în 2011, iar în prima dintre aceste zile tracul s-a văzut. Dincolo de greșelile inerente, am avut și mult ghinion, dar una peste alta m-am bucurat pentru că am putut participa la acest turneu excelent organizat”, ne-a declarat Roberto Opatchi, antrenorul celor două grupe de copii care au participat la acest turneu.

2910 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2007 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2665 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

769 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

2967 vizualizari
03 dec. 2021 19:19

Preluarea cinematografului din Câmpina de către autoritățile locale se lovește de ”birocrația” RADEF

2 comentarii

Cinematograful din Câmpina este un subiect delicat, dureros pentru orice câmpinean, în condițiile în care aici nu a mai rulat niciun film de foarte mult timp, iar starea de degradare a clădirii se accentuează de la o zi la alta. O inspecție a Poliției, urmată de un avertisment scris adresat RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor), a reaprins discuția, care ar putea fi soluționată în Consiliul Local.