Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

Sport (Categoria articolului)

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

Iată și rezultatele înregistrate de sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, antrenați de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel:
Denisa Lepuș - locul 3, aruncarea suliței, 33,32m;
Denisa Lepuș - locul 3, aruncarea discului, 28,00m;
Alexia Tudorache - locul 4, aruncarea greutății, 12,00m;
Alexia Tudorache - locul 4, aruncarea discului, 27,88m;
Ștefan Gagiu - locul 5, aruncarea greutății, 12,62m;
Constantin Ichim - locul 6, 80m, 10,78s;
Eva Duță - locul 8, aruncarea suliței, 24,86;
Eva Duță - locul 9, aruncarea greutății, 10,53m;
Eduard Unguroaica - locul 9, săritura în lungime, 4,95m;
Leonard Văcărescu - locul 13, 800m, 2.41.77min;
Leonard Văcărescu - locul 15, 300m, 48,19s;
Constantin Ichim - locul 16, săritura în lungime, 4.51m.
Obișnuiți cu salbe de medalii după fiecare competiție la care participă atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, s-ar putea crede că două medalii, și acelea de bronz, ar putea fi o performanță mai puțin notabilă, dar este foarte probabil că printre competitorii de astăzi să fie viitorii campioni de mai târziu ai României, așa cum clubul câmpinean a tot demonstrat de-a lungul ultimilor ani.

3044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1813 vizualizari
17 iul. 2019 22:44

Sportivii câmpineni de la Barracuda și Contratimp au dominat Campionatul Național de Înot pentru Cadeți

În perioada 11-14 iulie 2019, la Târgoviște, într-o excelentă bază sportivă, a avut loc Campionatul Național de Înot pentru Cadeți, competiție care a reunit sportivi din întreaga țară. Spre cinstea lor, înotătorii de la cluburile câmpinene Barracuda (antrenor coordonator Gabriel Cojocaru) și Contratimp (antrenor coordonator Octavian Postolache) au înregistrat mai multe succese, dominând competiția. Sportivii celor două cluburi au adunat opt titluri de campion național, în două probe îmbunătățindu-se și recordurile naționale, și trei titluri de vicecampion național.

1881 vizualizari
17 iul. 2019 20:21

Câmpineanul Laurențiu Mîncu, pe a treia treaptă a podiumului la concursul de forță organizat de Strongman România

La sfârșitul săptămânii trecute, pe platforma Petroutilaj de la Poiana Câmpina a avut loc concursul de forță STRONGMAN, organizat de Strongman România, cu sprijinul lui Mircea Pârjol și Adrianei Geamănu, sportivi de talie mondială, cu rezultate remarcabile la concursurile internaționale de strongman. Printre concurenți s-a numărat și câmpineanul Laurențiu Mîncu (27 ani), care la finalul celor cinci probe ale competiției a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Alte stiri recente

96 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

596 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.