Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

Sport (Categoria articolului)

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

Iată și rezultatele înregistrate de sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, antrenați de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel:
Denisa Lepuș - locul 3, aruncarea suliței, 33,32m;
Denisa Lepuș - locul 3, aruncarea discului, 28,00m;
Alexia Tudorache - locul 4, aruncarea greutății, 12,00m;
Alexia Tudorache - locul 4, aruncarea discului, 27,88m;
Ștefan Gagiu - locul 5, aruncarea greutății, 12,62m;
Constantin Ichim - locul 6, 80m, 10,78s;
Eva Duță - locul 8, aruncarea suliței, 24,86;
Eva Duță - locul 9, aruncarea greutății, 10,53m;
Eduard Unguroaica - locul 9, săritura în lungime, 4,95m;
Leonard Văcărescu - locul 13, 800m, 2.41.77min;
Leonard Văcărescu - locul 15, 300m, 48,19s;
Constantin Ichim - locul 16, săritura în lungime, 4.51m.
Obișnuiți cu salbe de medalii după fiecare competiție la care participă atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, s-ar putea crede că două medalii, și acelea de bronz, ar putea fi o performanță mai puțin notabilă, dar este foarte probabil că printre competitorii de astăzi să fie viitorii campioni de mai târziu ai României, așa cum clubul câmpinean a tot demonstrat de-a lungul ultimilor ani.

3282 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2003 vizualizari
14 oct. 2019 16:46

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Cele mai importante competiții de atletism găzduite de Câmpina au loc în mod tradițional în luna octombrie, atunci când în organziarea CSS ”Constantin IstratI” și a Casei Tineretului se desfășoară Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsă la a treia ediție, și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări. Organizarea simultană a celor două competiții care aduc la Câmpina, în fiecare an, cei mai buni aruncători din România, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalități a Câmpinei, un om de mare valoare și de o modestie rară - profesorul Luca Henegar.

1922 vizualizari
13 oct. 2019 14:48

Medalie de bronz la Cupa României la natație pentru clubul Contratimp Câmpina

În organizarea federației române de specialitate, la Brașov, la Bazinul Olimpic, a avut loc ediția 2019 a Cupei României la natație pentru juniori, tineret și seniori. Au fost prezenți cei mai buni 180 de sportivi de la 35 de cluburi din întreaga țară. Clubul Contratimp Câmpina a participat cu 12 sportivi, jumătate dintre ei antrenându-se la Târgoviște, sub conducerea antrenoarei Anca Pătrășcoiu, ceilalți, la Câmpina, pregătiți de Octavian Postolache.

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.